Valamiért nem jön össze soha semmi, mit kéne tennem?
"elkezdtem az Ecdl vizsgám, 3bol 2 bukta"
"legtöbbször önhibámon kívül elromlik minden. Elegem van ebből."
Némi ellentmondást látok.
Ne aggódj ezen. A vizsgádra készülj fel rendesen. A korona mindenkinek keresztbe tett valamennyire. Sajnálom, hogy nem tudtál kimenni nyáron a nővéredhez.
Ne hagyd abba a tervezést, mert ha nem tervezek,nincsenek céljaid, akkor biztosan nem sikerül, ha van cél, és teszel érte, akkor legalább a lehetőség megvan.
Kitartást! És sok sikert a vizsgádhoz.
Az ECDL-vizsga szerintem tényleg a te hibád, felesleges külső tényezőre fogni.
De egyébként ahogy itt többen írták, kezdj hozzá szokni, hogy ilyen a felnőtt élet. Nagyon sokszor fogsz azzal találkozni, hogy valamit kitatálsz és az élet máshogy rendezi a dolgokat, olyanok történnek majd, amikre nem lesz befolyásod, nem mindig fog megtérülni a befektetett energia és így tovább.
Néhány év és csalódás után megedződsz.
Nyáron ki tudsz majd menni a nővéredhez 2 hónapra biztosan,mert már jönnek az engedmények,legalább is angolban május valahanyidikától utazhatnak el az emberek.
Ha sikerül ki jutnod akkor ne azon görcsölj hogy kevesebb időd van ha nem töltsd el hasznosan,sok sikert.
Sajnos ez a felnőtt élet részben ilyen.
Az 1,2nek köszi, tudom hogy ez sokak problémájához képest semmi, de nekem most ezek a legnagyobbak az életemben, és? Szerintem ez nem olyan dolog amit most becsmérelni kéne.
3- "legtöbbször" mondtam hogy kiemeltem pár példát a mindennapjaimból, a legtöbbször pedig (mert látom meg kell magyaráznom😀) azt jelenti hogy nem mindig, de vannak kivételek, de általában így van. Többire pill és válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!