Mit tennél ha a férjed temetése utan valaki tenne egy csokor virágot a férjed sirjára, azzal a felirattal; örökké szeretlek?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 18:26
1/12 anonim válasza:
Nem tudsz tenni semmit. Mármint azon kívül hogy esetleg le veszed a csokrot, vagy a szalagot. Rèszvètem
2/12 anonim válasza:
Semmit. Mégis mit lehet ezzel tenni?
3/12 anonim válasza:
Semmit. És nem is gondolnék rosszra, ezt bármilyen családtag vagy barát rakhatta.
4/12 anonim válasza:
Múltkor úgy jártam, hogy nem tudtam elmenni egy ismerősöm temetésére, így virágot kötettem és vitettem. Pár nap múlva csak kinéztem, és látom, hogy nincs ott a csokor a szalaggal. Mint kiderült valamit félreértettek és egy vadidegen ember ravatalára került a csokor. Na vajon ott is mit gondolhatott a család....
5/12 anonim válasza:
Nem tennék semmit, mégis mit lehet ilyen esetben tenni?
Ha megcsalt akkor már mindegy, egy halottat nem lehet felelősségre vonni.
6/12 anonim válasza:
Picit betegesen féltékeny vagy , nem?
Testvér, rokon is oda tehette.
7/12 anonim válasza:
Betegesen féltékeny lennék... ja nem.
8/12 anonim válasza:
Mikor történhetett ez? Ki lehetett az? Hogy nézett ki a virág?
9/12 anonim válasza:
Honnan a rühes istennyilából tudod, hogy egy szerető rakta oda?
10/12 anonim válasza:
Csórikám... Ha egy csokor miatt a halála után megy a hiszi, akkor mit kaphatott szegény a fejéhez amíg élt. Kérdező, tuti nem vagy komplett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!