Ugye ti is utáljátok a tavaszt?
Nem értem, mit lehet szeretni a tavaszban? A madarak reggeltől ordibálnak hogy ne tudjak aludni, közben telefossák a parkokat, a kinövő fűtől nem látom a kutyasz@rt, a nap folyton belesüt a szemembe, mindennek tetejébe még melegem is lesz, amikor épp nem fázom, mert úgy dönt az időjárás, hogy ő 5fok lesz! A lágy tavaszi szellő meg a pofámba fújja a húgyszagot az utcán!
Ti hogy vagytok vele?
"A lágy tavaszi szellő meg a pofámba fújja a húgyszagot az utcán!"
Hol élsz, hogy ilyen igénytelenek az emberek? xd
Köszi a többi választ is!
12: hiába csukom be, behallatszik. Az ablak előtt lévő nyamvadt fára rátelepednek és nekiállnak már reggel mint a rezesbanda!
13. Hát, Budapesten, a Blaha közelében nem tudom, voltál-e már, de nem az emberi civilizáció csúcsa :/
"Hát, Budapesten, a Blaha közelében nem tudom, voltál-e már, de nem az emberi civilizáció csúcsa :/"
Így már értem xd
18
Szerintem máshova is el tudsz költözni, ami árban nem túl drága, és nincs közelben a blaha, ahol említetted a "húgy" szagot.
Vagy el kell kerülni a blahát :)
200iq 🤯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!