Ti is utáljátok a motivációs idézeteket, beszédeket?
Én nagyon, főleg a Szabó Péter féle cukormázasakat. A másik "kedvenc" a nagyon jól hangzó, de valójában értelmezhetetlen marhaságok.
" Ha valamit nagyon akarsz, akkor előbb nézz bele a hajnali fénybe!" irokéz bölcsesség :D
Attól függ, hogy ki mondja, és milyen tartalom van mögötte.
Egy Oravecz Nórát nem tudok komolyan venni, viszont egy Almási Kittit, Csernus Imrét, Rhonda Byrne-t, Badi Bellát, Osho-t, Bryan Tracy-t már igen.
A Rocky-filmek vagy A békés harcos útja film is tele van nagyszerű gondolatokkal.
Én inkább az önző, egoista, alkoholista, dohányos, agresszív, alul művelt, iskolázatlan, értelmi és érzelmi intelligenciában fejletlen embereket nem szeretem. Sőt, azokat is rühellem, akik csak panaszkodni tudnak, kifogást keresnek mindenre, de változtatni meg nem akarnak, lusták és mindenki a hibás rajtuk kívül.
Igen, pont azt akartam írni, amit az első. Az ilyen Szabó Péter szintű semmitmondó baromságoktól a szőr égnekáll rajtam mindenhol.
A motivációt nem mindenféle kamu idézetekben kell megtalálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!