Titeket nem idegesít hogy kisajátították a melegek a szivárványt?
3-nál több szín van valamiben, már homokosnak vagy elkönyvelve és nekem is az jutt róla eszembe, pedig nem így kéne lennie, a színes nem b..zis, inkább menő, funky... Nem a színtől lesz valami ferfiatlan, hanem a formától.
Itt van pl. ez az óra
B__zis? Szerintem nem lenne az, de én se nem venném fel. [link]
Vannak olyanok akik már egyszínű ruhákat is, akár sárga, vagy kék is búzáznak, annak mondjuk nem engedek, unalmas lenne mindig fekete-fehér, szürke, barna mindenben. Az ilyen ne menjen ki a napra se, mert beb..zul, hát még ha lát egy szivárványt.
De igazából nem velük van a baj, hanem akik kisajatitották a színeket.
Azzal nekem semmi bajom, hogy a melegek ezt választották szimbólumuknak, viszont az emberek azóta minden ami szivárvány, velük hoznak kapcsolatba. Nem egyszer lehetett hallani, hogy a szülő ráadott a kisgyermekére egy polót, amin egy szivárvány volt látható, a gyermek meg hazajött sírva, hogy emiatt kigúnyolták. Vagy ott volt egy óvoda esete, ahol a kerítést festették le a szivárvány színeire. Ott is felháborodtak a szülők, ezért az önkormányzat kénytelen volt átfestetni.
Az emberek gondolkodásmódján kellene állítani, hogy ne lássanak minden szivárvány mögött "melegséget", de őszintén, én erre nem sok esélyt látok. Mindig lesznek annyira korlátolt emberek, akik ha az égen meglátnak egy szivárvànyt, akkor nem arra gondol, hogy milyen szép, hanem egyből " Nézd haver! Ott a bu*ik szimbóluma." 🤦
"De teszem azt valaki (férfi, hetero) a természetben tetszik a szivárvány (engem annyira nem érdekel), ha kirakna facebookra egy olyan képet amit arról fotózott mondjum boritokepnek, minek lenne egyből elkönyvelve?"
Orvos látott már? Ez nagyon durva paranoid betegség amiben szenvedsz.
LMBT zászló (6 szín): piros narancs citrom zöld sötétkék lila
Igazi szivárvány (7 szín): piros narancs citrom zöld világoskék sötétkék lila
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!