Pont annnyira az mint amennyrie Szájer Józsi konzervatív keresztény. :D
2021. ápr. 9. 20:31
12/18 anonim válasza:
Csak ennyire futotta tőled? Egy kis szájerozásra? Ez aztán az értelmi színvonal...
2021. ápr. 9. 20:36
13/18 anonim válasza:
Csak ennyire futotta tőled? Egy kis kommunistázás,marxistázás? Ez aztán az értelmi színvonal...
:)
2021. ápr. 9. 20:39
14/18 anonim válasza:
Köztudottan az.
És nem mellesleg nem nem büdös komcsiztam,hanem azt mondtam,hogy kommunista,marxista.
Tehát ez most nem jött be:)
2021. ápr. 9. 20:43
15/18 anonim válasza:
Szájer meg keresztény konzervatív nem? Legalább is nagyon annak a nyomvonalán politizált.
2021. ápr. 9. 20:52
16/18 anonim válasza:
Még mindig nem értem,hogy hogy jön ide szájer.
De most komolyan.
Gulyás Mártonról van szó,ha tetszik,ha nem,szájernek ehhez semmi köze.
Gulyás márton meg Szájer két különböző,egymástól távol álló személy.
Ne torzítsuk már a témát.
2021. ápr. 9. 20:58
17/18 anonim válasza:
Az a tipikus ember, akinek mindegy, csak ellentmondhasson, igazi ENTP, vagyis debater (vitázó). Nem szimpatikus nekem sem, de nagyon intelligens és meglehetősen színvonalas műsorokat csinált eddig a YouTube-on. Viszont kihallatszik, amikor irányított kérdést tesz fel, és kb. benne van, hogy milyen választ vár. Kissé modoros. De legalább attól sem ijed meg, hogy kínosabb kérdéseket feltegyen.
2021. ápr. 10. 01:06
18/18 anonim válasza:
Jok a musorok, amiket csinal, jol is kerdez. Pofara nem tetszik, irrital a beszedmodja, de ennek ellenere megnezem az engem erdeklo temakat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!