Kertbe árut bedobáló, majd lopással megvádoló csalók ellen mit lehet tenni?
A környékünkön megjelentek (göd) ilyenek. a facebookos csoportba valaki kiírta, hogy már sok bejelentés érkezett, vigyázzunk nagyon.
A történet a következő: Amikor senki nincs kint bedobnak valami ruhát, vagy valami kis cuccot, (késkészlet volt legutóbb) aztán amikor kimegy valamikor a tulaj, hogy megnézze mi a franc van a kertjében, akkor hívják a rendőrséget és azzal vádolják meg a tulajt, hogy ellopta tőlük a bedobott a csomagot. Ott van a kezében, ott van rajta az ujjlenyomata, tehát rábizonyítható, hogy szerencsétlen áldozat tényleg hozzányúlt és ""ellopta"".
Ilyenkor mit lehet tenni? Alap, hogy ilyenkor telefonnal videózva kell mindent csinálni, és tilos hozzányúlni a csomaghoz. Oké. Látom, hogy be van dobva valami, odamegyek, levideózom, és hívom a rendőrséget, hogy bedobták a csomagot, valószínűleg ezek a bűnözők és ennyi???
Láttál tolvajkergetőket? Robin biciklije? Csávó a rendőrök érkezése leött reszelte ki a váz számot, le sem xarták. Amikor a szopórollert ellopták ami 3 milla volt..nem ujjlenyomatozott a rendőrség.
Mit tehetsz? Veszel egy id kamerát , xarsz a sunnyogó otvarok jogaira. Ennyi. Nekem lezúzta az autóm egy tetves c albérlő, odamentem hozzá, kérdeztem tudja e mi lett a kocsimmal.
"Nem de láttam, hogy összetőrte valaki, meglett?" És elindítottam a felvételt. Kit érdekel? Magyarországon magadat kell védeni mert alig van rendőr és a bírónők meg kuláznak az egészre.
Ez egy kamu baromság,persze és a rendőröknek nem tűnik fel h egy héten 5-ször történik ilyen "lopás"...
Nem kell minden hülyeségnek bedőlni...
"Bármilyen vásárlástól elállhatsz 14 napig szó nélkül"
Ez ebben az esetben semmit nem jelent...
3-4. Képek is vannak a bedobott a csomagokról. Mindben ruhák vannak, vagy egyszerűbb háztartási cikkek.
Aki elkeseredetten írja, hogy semmit nem csinál a rendőrség, és behúzták a csőbe, meg segítséget kér az is nyílván csak baromságot kamuzik
Amúgy mondd már meg h mi a franc értelme lenne ennek amúgy is?
Valaki bedob hozzám valamit aztán kihívja a rendőrséget,a rendőrség felveszi a bejelentő adatait ,magyarul ha ezt megint eljátszaná akkor benne lenne a rendszerben h jé múlthéten ugyanez a csóka ugyanezzel telefonált be.
Ujjlenyomatot meg nem vesz senki ,pláne nem bizonyít semmit önmagában ,és amúgy mi a franc lenne ebből a hasznuk ,abból nem keresnek egy vasat se h kihívogatják az emberekre a rendőrséget...
Oké, tegyük fel, hogy, tényleg ezt csinálják. Én múlt héten jártam úgy, hogy az utcán a c. asszony tukmálta rám a lopott zoknit. Hiába mondtam, hogy nem kell, bedobta a babakocsiba, hogy, itt van, no akkor fizessem ki. Mondtam neki vagy kiveszi és békén hagy, vagy ledobom a koszos földre és árulhatja koszosan tovább.
Ez ugyanez. Próbálkoznak hátha valami balek megijed és kifizeti. Elloptad? Oké, hívja csak a zsarukat, mondja meg mikor hol loptad el tőle és ha elloptad miért nem jó neki ha visszaadod, miért kell minden áron kifizetned... dehogy hívná a zsarukat, tudja, hogy ő kerülne bajba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!