Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szeretet nélkül lehet élni?

Szeretet nélkül lehet élni?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 7. 16:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Élet és élet között hatalmas különbségek vannak. Szeretet nélkül csak létezel, tengődsz, sorvadozol, szeretettel élsz, lüktetsz. Nagyon fontos hogy az ember kapjon is szeretetet, ne csak adjon, ezt nem lehet pótolni, hiába mondják egyesek.
2021. ápr. 9. 03:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Kéne már eléggé. Már azt érzem,hogy a legnagyobb tanácsadóim is kezdenek más irányba haladni,nemhogy még nincs mellettem kb olyan,aki fel tudná egyáltalán fogni,hogy mit mondok. :/

Várom azt a nőt,aki képes lesz erre. De nagy valószínűséggel még jobban fogja vágni azokat a dolgokat,amit én,ha van ilyen. Az alatt nincs.

2021. ápr. 9. 03:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Aki tudja milyen szívből szeretve lenni, az csak akkor lesz boldog ha szeretik. Mi az élet? Mi az értelme? Ha nincs egy ember sem a világon aki engem szeret a világon a legjobban nem érdemes élni. Szerintem.
2021. ápr. 11. 09:52
 14/15 anonim ***** válasza:
A sok depis gyk-s is szeretethiányban szenved, nekik is nagy szükségük lenne arra hogy megérezzék.
2021. ápr. 11. 10:02
 15/15 anonim ***** válasza:

"Aki tudja milyen szívből szeretve lenni, az csak akkor lesz boldog ha szeretik"

De lehet ez akkoris, ha nem bántják. Tehát lehet,hogy valakinek ennyi már elég a boldogságához, hogy ne bántsa senki. Békén van hagyva, nyugalomban van;

De persze lehet,hogy akkor a legboldogabb , ha nemcsak,hogy "nem vesznek el belőle" (energiát), hanem még kap is plusszt, szeretetenergiát a nulláról.

De egyébként szal pl az is lehet egy boldog, kiegyensúlyozott egyensúly; hogyha csak nem bántják = "nullán van". Tehát ha csak olyan közegben van, ahol utálják, az nem boldolg, akkor "minuszba van". Ha már nulla, hogy nincs szeretve, de nem bántják, az már lehet egy kielégítő állapot. És hogyha nemhogy nem bántják, hanem plusszba még szeretik is, akkor az mégjobb, tehát az király; akkor már plusszban van; de tehát lehet hogy valaki pl már megelégszik a "nullával" is. És ez lehet úgy, hogy pl sokat bántották előtte, hogy ő már azt a nyugalmat is nagyra értékeli, hogy nem bántják; de lehet csak simán is, bántás nélkül is, hogy nem bántotta senki, akkoris értékelheti pl valaki ugyanolyan szinten a nyugalmat.

2021. ápr. 11. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!