Igaz hogy május végén-június elején kopaszak lesznek a fák?
Figyelt kérdés
Most is esett hó lefagy minden nem lesznek szép zöldek a növények nyáron :((2021. ápr. 6. 13:09
2/10 anonim válasza:
Nem, minden évben előfordul olyan eset, hogy tavasszal fagy. A hajnali fagyok májusig természetesek.
Egyébként 1 hét múlva megint rövidnadrágban fogunk kint dekkolni.
3/10 anonim válasza:
Miért ne lennének zöldek? Ugyanolyan lesz minden, mint máskor. Ahogy az előttem szóló is írta, májusig nem olyan ritka a fagy.
4/10 anonim válasza:
Pont ellenkezőleg. 2 év után végre nem fagyott le a cseresznyefánk márciusban. Ez már haladés.
5/10 anonim válasza:
Lesz 1-2 éjszaka most, amikor brutális hideg lesz, sajnos most tönkremehet minden :(
6/10 anonim válasza:
Lesznek a fán levelek, én inkább a termést féltem.
7/10 anonim válasza:
"A hajnali fagyok májusig természetesek." HOl? Észak németországban esetleg. Magyarországon MÁRCIUSIG!!!!4 általánosabbak a fagyok az is nem minden éjszaka. És nem késő Márciusig. Vagy linkezz valamit ami bizonyítja amit írtál.
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
8+
az utana kovetkezo video is egy aprilisi napot mutat be :)
10/10 anonim válasza:
#7: Google: május fagy
Tavaly május 7-ei időjárás jelentés:
Valamint:
Idézet a fenti cikkből: A májusi fagyok nem ritkák, de valószínűleg azért kaptak különös figyelmet, mert a zsenge növényzet leginkább ilyenkor sínyli meg. Május 12., 13., 14. és 25. Pongrác, Szervác, Bonifác és Orbán, vagyis a fagyosszentek napjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!