Ilyen borult szeles időben felvennétek meleg kabátot, vagy azt nézitek hogy június van ?
Figyelt kérdés
Nálunk 16 fok van, a szél miatt a hőérzet még alacsonyabb, talán 12 13 fok. Láttam az utcán 2 nőt vastag kabátban, délután a barátnőim elhívtak shoppingolni beszélgetni, és én is felvennék egy [link] ilyesmi kabit. 23/l2020. jún. 21. 11:50
1/9 anonim válasza:
Mit nezegessek a juniuson? Ha kell, meg be is gyujtok, nehogy mar egy evszak szabalyozza, hogy epp most ide fagyjak...
2/9 anonim válasza:
valami tavaszi vagy átmeneti kabid nincs amúgy? Mondjuk egy bőrdzseki vagy farmer kabát
3/9 anonim válasza:
Ennyire vastag kabátot nem, de egy farmerdzsekit mindenképpen. Amúgy nem dátum szerint, hanem hőfok szerint szoktam öltözni.
4/9 unclimbedtree válasza:
azert ilyen szormes kabit nem, de valamelyik nap mar enis pufi kabatban jarkaltam
5/9 anonim válasza:
Én pólóban és hosszúnadrágban mászkálok. Ez számomra a kellemes idő. Bár napsütés lehetne, de ezzel a hőmérséklettel, akkor jó lenne minden.
6/9 anonim válasza:
Én is pólóban és hosszú farmerban mászkálok. Bárcsak hidegebb lenne még ennél is.
De ha fázós vagy, valami átmeneti kabátot, vagy egy pulcsit vegyél fel.
7/9 anonim válasza:
Én ilyen polárpulcsi-szerűben voltam tegnap, nyitva volt rajtam. Bőven elég volt, este is. Asszem este már összecipzáraztam azért.
Szerintem fázós vagy és nekem igenis az a véleményem, hogy a túlfűtött helyekhez való hozzászokástól van ez. Szeptembertől májusig 25 fokra fűtve minden és mindenhol. Káros és egészségtelen.
Amúgy meg ha átmeneti kabátot veszel, nem fog senki se kinézni.
8/9 anonim válasza:
Ha csak ilyen télies kabátom lenne, semmi más, akkor felvenném, de ha van átmenetibb, akkor azt, plusz alá pulcsit.
9/9 A kérdező kommentje:
De van bőr dzsekim, csak még pulcsival alatta is fáztam volna. Az egyik barátnőm is egy vastag parka kabit vett fel, úgyhogy nem tűntem ki a csapatból.
2020. jún. 22. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!