Gyerek vagy kutya?
Ha csak az egyik lehetne.
Egyértelműen 100000% hogy kutya!😊
Hányok a gyerekektől.Kíváncsi vagyok a szavazás eredményeire és hogy mennyire állatbarát,vagy Gileád(szolgálólány meséje) az ország.
Nekem mindegyik van. Elképzelhetetlen olyan helyzet, hogy választani kelljen kutya, meg gyerek között, kutyát nem tudsz szülni, legfeljebb veszel egyet.
Ha mégis választani kell, akkor egyértelműen gyerek.
Mindkettő azoknak való, akiknek fóbiája van a csendtől, nyugalomtól, hosszú téli esték elmélyült magányos gondolkodástól. Sőt, megfigyeltem, hogy amikor az ilyen "ziziben" létezőknél kirepülnek a családból a gyerekek, akkor kezdenek még inkább kutyákat tartani, mert pótolniuk kell az űrt, kell valami izgága izé, amitől egy pillanat nyugalom nincs.
Én olyan magamnakvaló fajta vagyok, akinek sose hiányzott a társaság... Körülbelül ötévente kiköt nálam egy-egy újabb kóbor macska, az ott elfekszik a fotelben csendben, és elvégzi a sétáltatását csendben, és rohadt jól megvagyunk egymással. Nálam csak olyan kutya jönne szóba, ami "nyugodt típus", nem ez a napi nyolc órát őrjöng a kerítésnél, mert valakik mennek... hú de nem bírnám én azt elviselni. Esküszöm, van egy réteg, aki direkt arra tart kutyát, hogy meglegyen neki a napi őrültekháza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!