Mit jelenthet az, ha álmomban kutyák akarnak megölni?
kergetnek, el akarnak kapni, meg akarnak ölni. Ez nem
egyszeri álom, hanem gyerek korom óta, vissza térő
álmok.
A valóságban hogy állsz a kutyákkal? Nem félsz tőlük?
2017. dec. 27. 20:00
2/8 A kérdező kommentje:
nem félek tőlük, meg nem is ért, soha olyasmi, ami rossz lett volna velük kapcsolatban.
2017. dec. 27. 20:46
3/8 anonim válasza:
Más a gondolkodásmódod, mint a környezetednek (kutyák). Valósínű túl okosnak tartod magad és úgy érzed nem tudnak elfogadni, megérteni téged az átlag emberek. A benned lévő feszültséget szimbolizálja (meg akarnak ölni).
2017. dec. 28. 03:59
4/8 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam nagyon okosnak, és fenn se hordom az orrom, én is egy szimpla átlagos ember vagyok.
2017. dec. 29. 11:06
5/8 anonim válasza:
Én a #3-as vagyok. Félreértetted amit írtam. A kutya az egy álombeli szimbólum azért raktam zárójelbe. Biztos mindenkinek megadod a tiszteletet. De sokan úgy viselkednek, mint a kutyák. Tehát kutyába vesznek téged. Az hogy valakinek tönkre teszik az életét felér egy gyilkossággal (meg akarnak ölni). (Túl okosnak tartod magad.) Valóban félreérthető, ezzel azt akartam mondani, másképp látod a világot, mint egyesek. Jobban mögé látsz dolgoknak. Ezért más dolgokra helyezed a hangsúlyt, mások az eszméid a szokásaid. Ami miatt téged furának tartanak, és ellehetetlenítenek. Mert az emberek, amit nem értenek attól félnek, mert azt hiszik ellenük cselekszel.
2017. dec. 29. 20:52
6/8 A kérdező kommentje:
Így már mindent értek ! :)
Ebben nagyon sok igazság volt!
Szinte mind igaz, tényleg másabb vagyok mint a többi ember, ezért érzem néha kirekesztve önmagam.
2017. dec. 30. 14:37
7/8 anonim válasza:
A 3aanak:
Nem nyert az első varriens, hàt próbálkoztál az ellentèttel kimagyaràzva ami LÁMCSAK nyert!
Idézőjelbe rakjuk NEM ZÀRÓJELBE ha idézünk!
Rosszabb vagy mint egy jós a hàtha bejön sztorikkal!
A kérdezőnek:
Ha álmunkban kutyák kergetnek az àltalàban egyfajta menekülès valakitől. Egy olyan valakitől aki a te életedbe magas helyet foglal el (apa, nagyobb fiútestvèr esetleg nagybácsi) de ez lehet haver vagy egy rivális is.
A lényeg: Gyerekkorodtól idàig se szünt meg teljesen ez a helyzet vagy màs személyében újra kialakult.
(Cristian)
2019. febr. 8. 18:00
8/8 anonim válasza:
Az álom megfejtése nem bemagyarázás. Az álmodó ösztönösen megérzi, ha igazságot írnak. Egy külső szemlélőnek ez nem sokat mond, esetleg tanulhat belőle. Nem az ő életéről van szó. A #3-as voltam.
Fikázás, lepontozás helyett írd meg a saját variációdat! Azt ha jó akkor elfogadja az álmodó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!