Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelenthet az, ha álmomban...

Soma9111 kérdése:

Mit jelenthet az, ha álmomban kutyák akarnak megölni? kergetnek, el akarnak kapni, meg akarnak ölni. Ez nem egyszeri álom, hanem gyerek korom óta, vissza térő álmok.

Figyelt kérdés

2017. dec. 27. 15:20
 1/8 anonim ***** válasza:
A valóságban hogy állsz a kutyákkal? Nem félsz tőlük?
2017. dec. 27. 20:00
 2/8 A kérdező kommentje:
nem félek tőlük, meg nem is ért, soha olyasmi, ami rossz lett volna velük kapcsolatban.
2017. dec. 27. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Más a gondolkodásmódod, mint a környezetednek (kutyák). Valósínű túl okosnak tartod magad és úgy érzed nem tudnak elfogadni, megérteni téged az átlag emberek. A benned lévő feszültséget szimbolizálja (meg akarnak ölni).
2017. dec. 28. 03:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam nagyon okosnak, és fenn se hordom az orrom, én is egy szimpla átlagos ember vagyok.
2017. dec. 29. 11:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a #3-as vagyok. Félreértetted amit írtam. A kutya az egy álombeli szimbólum azért raktam zárójelbe. Biztos mindenkinek megadod a tiszteletet. De sokan úgy viselkednek, mint a kutyák. Tehát kutyába vesznek téged. Az hogy valakinek tönkre teszik az életét felér egy gyilkossággal (meg akarnak ölni). (Túl okosnak tartod magad.) Valóban félreérthető, ezzel azt akartam mondani, másképp látod a világot, mint egyesek. Jobban mögé látsz dolgoknak. Ezért más dolgokra helyezed a hangsúlyt, mások az eszméid a szokásaid. Ami miatt téged furának tartanak, és ellehetetlenítenek. Mert az emberek, amit nem értenek attól félnek, mert azt hiszik ellenük cselekszel.
2017. dec. 29. 20:52
 6/8 A kérdező kommentje:

Így már mindent értek ! :)

Ebben nagyon sok igazság volt!

Szinte mind igaz, tényleg másabb vagyok mint a többi ember, ezért érzem néha kirekesztve önmagam.

2017. dec. 30. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:

A 3aanak:

Nem nyert az első varriens, hàt próbálkoztál az ellentèttel kimagyaràzva ami LÁMCSAK nyert!

Idézőjelbe rakjuk NEM ZÀRÓJELBE ha idézünk!

Rosszabb vagy mint egy jós a hàtha bejön sztorikkal!

A kérdezőnek:

Ha álmunkban kutyák kergetnek az àltalàban egyfajta menekülès valakitől. Egy olyan valakitől aki a te életedbe magas helyet foglal el (apa, nagyobb fiútestvèr esetleg nagybácsi) de ez lehet haver vagy egy rivális is.

A lényeg: Gyerekkorodtól idàig se szünt meg teljesen ez a helyzet vagy màs személyében újra kialakult.

(Cristian)

2019. febr. 8. 18:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Az álom megfejtése nem bemagyarázás. Az álmodó ösztönösen megérzi, ha igazságot írnak. Egy külső szemlélőnek ez nem sokat mond, esetleg tanulhat belőle. Nem az ő életéről van szó. A #3-as voltam.

Fikázás, lepontozás helyett írd meg a saját variációdat! Azt ha jó akkor elfogadja az álmodó.

2019. febr. 8. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!