A kérdező szavazást indított:
Júlia
Laura
Lídia
Lilla
Linda
Lívia
Lúcsia
Lúszia
69 szavazat
1/2 anonim válasza:
Én nem szavaznék; nekem a Laura meg a Linda nagyjából ugyanannyira tetszenek; azok a kedvenceim a felsoroltjaidból. Utánuk a Júlia, de nem Julcsizva/Julizva/Jucizva; hanem Liaként megszólítva mondjuk, ha nem akarom végig mondani az egész Júliát éppen akkor. :) Ez után a név után pedig a Lívia a kövi ami nekem pl tetszik, ezután pedig nálam pl a Lilla lenne a következő a sorban. Utána a Lídia, utána a Lúszia, utána a Lúcsia. Lúcsiát nagyon nem adnám már, az már egyáltalán nem tetszik. Lúcia, Lucianna viszont pl coolak még. :)
2/2 anonim válasza:
Júlia és a Lídia egyaránt nagy kedvenc számomra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!