Mióta és melyik közösségi oldalak applikációkat használod az alábbiak közül ? Ès hàny követőd ismerősöd van ezeken a platformokon ? 🙂
Tehàt
1. instagram , hány követőd van ?és hány embert követsz ?
2. Tiktok , hány követőd van ? És hány embert követsz ?
3. facebook hány ismerősőd esetleg követőd van ?
4. Snapchat , mennyi friends - ed van van ? És mennyi a snap scored van ?
És hány éves vagy ? 😊
1. 70 követőm van, én 127 embert vagy intézményt követek. (Egy éve nem léptem be mondjuk. :D )
2. Nincs
3. 420 ismerős, 0 követés
4. Nincs - régen volt, de azt nem tudtam, hogy ott is lehetnek barátaim, én csak kamera-appnak használtam. :D
27N
1. insta, csak a rajzaim vannak kint témák szerint, az egyik oldalon 285 követő van (ebből kb. 5 ismerősöm a való életben), a másikon csak 10 mert nemrég indítottam (itt egyik se ismer élőben).
3. facebook, 237 ismerősöm van de már illene szelektálnom mert többen előző munkahelyről vannak és már nem tartom velük a kapcsolatot.
Többi nincs, 30 vagyok, nőstény
Személyes profilom a Facebookon van, és a fajtamentéstől örökbefogadott kutyámnak vezetek egy oldalt rajta, elsősorban azért indítottam, mert így a fajtamentés is könnyebben kap róla híreket, akkor néznek rá, amikor van idejük. A személyes profilomon 269 ismerős, a követőimet nem tudom, de nem is érdekel, a kutyám oldalát 110-en követik jelenleg. Az Instagramot nem használom személyes profillal, csak a kutyámnak vezetek rajta oldalt, nemrég regisztráltam, úgyhogy az még friss, 4 követő egyelőre 7 bejegyzéssel, 14-et követek én.
Tiktokot és Snapchatet nem használok.
36N
1. -
2. Fél éve van fent a telómon, de csak a gyerek fiókjának a felügyelete miatt kellett, amúgy nem használom. :D
3. 9 éve vagyok fent FB-on, 461 ismerősöm, 0 követőm van
4. -
+1 Youtube-on 54 feliratkozóm van :D
35N
Megnyitom, tudok fotót csinálni. Ennél mélyebben nem nézegettem soha. Amúgy is elég hamar töröltem.
Instagram: 222 követő és 187 fiókot követek (inkább kirándulós képek vannak kint)
Nincs TikTok-om, sem Snapchat-em.
Facebook -on 660 ismerősöm van, nem tudom engem hányan, de én csak a hozzám közelállókat követem.
20/L
Insta: követ - 49, (amit nem értek, mert 2 képem van, s azok is mémek), követem - 46
TikTok: nincs
Facebook: 455 ismerős
Snapchat: friensd - 8, snap score - 116
YouTube-on meg van 8670 feliratkozóm. :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!