Beleegyeznél e abba hogy a koronavírus megfékezése érdekében elektronikusan nyomon követhessék hogy hol jársz, kikkel érintkezel stb.? Miért? Miért nem?
A kérdést ez az applikáció ihlette:
https://www.youtube.com/watch?v=INvSvxRbQwQ
Te letöltenéd?
NEM!!!
Nincs itt semmiféle járvány, csak a politikai hiszti. Vírus már az 1960-as, 70-es években is létezett és létezni is fog a többi fajtája is.
De nyugi, Bill Gates bácsika már készíti a chipes oltást, aminek pontosan ez a funkciója, a nyomon követés.
Ha kíváncsiak rád, úgysem kérik a beleegyezésed.
Engem nézegethetnének 0-24-ben, ha nincs nálam fontosabb dolguk,...bárki is legyen az.
Vírus szempontjából totál értelmetlennek tartom.
Ha megfertőződtem, akkor nyilván nem nyomozzák le a villamos vagy busz összes utasát, vagy az összes kilincset, vagy bolti árut, amit megvettem vagy megfogtam.
Nem értek egyet vele, mivel már az előző hullám alatt is voltak olyan módszerek, amivel központi nyomkövetés nélkül ugyanezt el lehetett érni. Annyira nem bízom minden hatalmon lévő vagy a jövőben lehet, hogy a hatalom közelébe kerülő emberben, hogy nyugodt szívvel rábólintsak.
Nem értek egyet azzal sem, hogy pl. a facebook/google/amazon bármikor "lehallgathat" hirdetési céllal, úgy gondolom, hogy ezek személyes adatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!