Miért hiszik sokan, hogy ha Gődény és Lenkei doktor Facebook oldalát törlik, az általuk képviselt eszmék is törlődnek?
Az igazság mindig utat tör magának, a fénye sosem kopik, terjedése sem lassul soha,
csak megy előre rendíthetetlenül...
Az igazságnak mindegy mennyi személyeskedéssel, rágalommal, buktatóval, akadállyal találkozik, a célját biztosan eléri.
Ezek a doktorok is megtalálják a módját továbbra is, abban biztosak lehettek.
Nem értek egyet a vírus tagadásával, de amilyen szinten túl van tolva ez az egész, megértem, hogy egyre több embernek a töke tele van már.
Nekem is.
Munkahely nincs, pénz nincs, a gazdaság romokban, az árak kilőttek az űrbe.
Megint leszögezem, hogy nem értek egyet a tagadókkal, de:
Az iskolapéldáját látjuk a cenzúrának! Amiről tanultunk az iskolában, pl. osztrák cenzúra, kommunista cenzúra, fehér/vörös terror, átnevelő táborok, az most valósággá vált!
Ezek az emberek nem a vírus létezését, hanem a vírushelyzet kezelését kérdőjelezik meg...
Óriási különbség!!
Akkor elnézést. Annyi hír van, köztük kamuhírek is, hogy nem bírok minden infót 100%-osan feldolgozni, csak a való életben tapasztaltak alapján kialakítok egy véleményt.
A járvány kezelésével én sem értek egyet. Baromság az egész szerintem, Cilike és Palika meg jól kitalálták ezt a második hullámot, a legnagyobb megfázás/influenza szezon előtt kijelentik, hogy korona 2.0 van, szépen lehet játszadozni a számokkal, hogy sakkban tartsanak minket...
És tudod mi a durva? A libsiket, ellenzékieket is sikerült most valamivel beetetniük Orbánéknak. A balosok kampányolnak leginkább a maszkviselés, meg retorziók mellett.
Utálom kimondani, de valahol zseni ez az ember.
A frusztráltságodat csak trágár szavak használatával tudod kiélni?
Hmmm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!