Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy ne ragaszkodjak az...

Hogy ne ragaszkodjak az emberekhez?

Figyelt kérdés

Sajnos olyan vagyok, hogy könnyen megszeretek embereket és ha valamilyen oknál fogva többet nem találkozunk pl elköltözik akkor szomorú vagyok és sírok. De lehet csak én vagyok ilyen a másik fél nem is szeret annyira mint én őt. Hogyan lehetne ezt a dolgot megszüntetni? Sokat sírtam már ilyenek miatt de már elegem van.

25/N

2021. márc. 30. 18:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy-egy emberrel vagy mindig kapcsolatba, vagy sokkal egyszerre? Nem lehet, hogy kevés az, akikkel kapcsolatban vagy, és ezért visel meg egy ember "elvesztése"?
2021. márc. 30. 18:43
 2/4 anonim válasza:
100%
Ez egy szép tulajdonság hogy így tudsz szeretni. :) sajnos rossz, de elkell felejteni. Emberek jönnek mennek az életünkben. Koncentrálj arra aki marad is melletted. 😊🙏
2021. márc. 30. 18:48
 3/4 anonim válasza:
100%

Velem is így van :)

Az elmúlt időben nagyon kevés embert engedek magamhoz közel pont emiatt, mert nem akarom az elvesztést mégegyszer átélni. (ami szintén nem a legjobb megoldás)

Foglalkozz egy kicsit magaddal, keress még hobbikat, ismerd meg magad jobban, hogy egyedül is jól meglegyél és jól kijöjj magaddal, ezáltal az elvesztése sem visel meg annyira.

Keress olyan embereket akikre számíthatsz és biztos vagy benne hogy nem fognak elhagyni.

De a legfontosabb szerintem, hogy te magaddal legyél megelégedve és egyedül is jól el legyél, és válogasd meg az embereid :)

Remélem tudtam kicsit segíteni.

És nem vagy egyedül :)

2021. márc. 30. 18:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Készíts egy mérleget: mit adott neked az az ember, te mit adtál neki, miért érte meg/nem érte meg az ismeretség vele? Tanultál tőle valamit, vagy ő tőled?

Kérdezz tőle, ne csak gondolj el dolgokat, hogy ő mit gondolhat, mert így sajna jó, hogy csalódás ér sok esetben.

2021. márc. 30. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!