Nyilván azért csinálja mert nincsen élete. És ezzel tölti ki hogy feleslegesen vlogol.
2021. márc. 29. 16:01
2/11 anonim válasza:
Ez az ő dolga ha vlogolni akar hadj csinálja. Ő egy felnőt ember azt csinál amit akar. Én annyira nem nézem pár videóját láttam eddig de nekem nincs úgy bajom vele
2021. márc. 29. 16:05
3/11 anonim válasza:
Ha nem tetszenek a vlogjai minek nézed? Felnőtt, azt csinál amit akar és nem egy idegen foja neki megszabni, hogy ne vlogoljon. Törődj a saját dolgoddal. Ő szereti ezt csinálni, el van vele és boldog.
2021. márc. 29. 16:08
4/11 anonim válasza:
Nem kell nézni, én Istivel vagyok így meglőve, hogy olyan mint egy konyha malac, semmit nem csinál csak zabál meg játszik, aztán szerintem az anyja tartja el...Pont ezért nem nézem.
2021. márc. 29. 16:11
5/11 anonim válasza:
Engem érdekes módon nem idegesít, mivel több éve egyetlen videóját se láttam. A youtube se ajánlja nekem. Amúgy meg azt hittem, már rég nem videózik.
2021. márc. 29. 16:13
6/11 anonim válasza:
Sehogy, de nem kell nézni. Ameddig az ilyenek mint te tátott szájjal bámulják, addig meg csinálja, pénzt keres vele. Ahogy a többi hulladék is mint Herby, Zsíros Deszka, Széklet Vegán, Horváth András, Radics pömpi és társaik.
2021. márc. 29. 16:16
7/11 anonim válasza:
#4-es, milyen Isti?
2021. márc. 29. 16:16
8/11 anonim válasza:
Neee!
Milyen példát mutat a fiataloknak? Bemelegítés nélkül szétcsapta a bokáját. Az igen.
Nézegette a cardio edzést és a körbe sétát se érti hogy minek ha gyalogol 8 km műszakba csak az másfajta mozgás ha gyalogol tényleg 8 km-t. Azt kétlem ha targoncázik. Első körben minden edzés előtt minimum 15 perc bemelegítés de ha régen sportolt a fél óra jobb. 1 hónapig nyújtania kéne. Nem bírtam tovább nézni. De lehet később majd megnézem.
Tudsz írni neki kommentet. Írj neki egy nem sértő diplomatikus segítő kritikát.
2021. márc. 29. 16:17
9/11 anonim válasza:
Jaaa! Már tudom ki ez a fazon. Egyszer egy gyk-s ajánlotta nekem programozási alapok címszóval de miután belinkelte kínosan éreztem magam hogy ne már. Valami együttesbe is játszott. Utána elmondtam neki hogy bocs köszi de nem kérek belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!