Ugye nem lesz több óratekergetés? Egyszerűen ki nem állhatom és gyűlölöm.
Figyelt kérdés
Ez miatt a sz@r miatt folyton felborul a napirendem, amire meg már megszokom, már megint visszatekerik az időt. Sokan mondhatják, hogy "Aj, csak egy óra.", de ez alatt az egy óra alatt is nagyon sok mindenről le lehet maradni vagy el lehet késni. Most már az én napirendem szerint ebédidő van, de ennek ellenére is, csak egy rövid ideje reggeliztem. Most lekéstem miatta a miséről, kicsit későn keltem, de amikor ránéztem az órára, akkor vettem észre, hogy már lassacskán 1 óra lesz, tavaly elaludtam egy digitális órát. Az egész napirendem felborul, amikor lefekszem egy órán át csak forgolódok és ugyanakkor kelek, mint a téliben, csak itt már 1 órával később. Amikor rendesen enni szoktam, akkor itt még nem vagyok éhes és egy óra eltolódással eszem. Egyszerűen, gyűlölöm ezt a napot. Reggel zombi vagyok és több kávé kell hogy felébredjek, ha nagy nehezen ki tudok kelni. Ha az ünnepek mellett, tehát a kedvenc napjaim mellett, lenne egy olyan lista is, hogy a legutáltabb napjaim, akkor az óratekergetés köztük lenne. Más is így van ezzel? Ti is szeretnétek, ha végre megszűnne az óratekergetés? Mi értelme van, ennek az egésznek? Ti sem szeretitek?2021. márc. 28. 13:29
12/18 anonim válasza:
Úgy irigyellek, hogy ez a legnagyobb gondod.
13/18 A kérdező kommentje:
Ezt neked ki mondta? Az a problémám, hogy egész nap zombi vagyok utána.
2021. márc. 28. 15:51
14/18 anonim válasza:
Amugy orvosilag 1 ora elterest egy nap alatt teljesen feldolgoz az emberi szervezet, azutan ujra 100%-os lesz.
Ezt leginkabb sokat utazo uzletemberek es sportolok tudjak a legjobban.
Ha teged ennyire tonkrevag (akar egyetlen napra is, de hat meg ha tobbre is), akkor sulyos problemaid lehetnek...
15/18 anonim válasza:
Összeomlik a napirended? Mi van, ha késik a buszod?
Egyébként még legalább egy évet saccolok neki. Hogy idézzem, "annyira vízfejű az EU" hogy képtelenek lezárni ezt az egészet
16/18 A kérdező kommentje:
Már lassan több, mint 10 éve emlegetik, de semmit sem tesznek, az ügy kapcsán.
2021. márc. 28. 21:25
17/18 anonim válasza:
Egyébként tesznek. Pont a vírus előtt született meg a döntés, hogy eltörlik, csak ugye most egyeztetni kellene minden tagállammal, hogy ki mikor, milyen időszámításban akar maradni. De a covid miatt (ezzel mentegetőzve) eléggé háttérbe került a dolog Brüsszelben
18/18 hakapeszimaki válasza:
Kit érdekel a Covid? Engem,speciel jobban érdekel,hogy nyáron világos marad-e esténként!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!