Amikor felgyülekszik bennetek a sok negatív érzelem,azt hogyan vezetitek le,hogyan adjátok ki magatokból?
Amikor időnként bennem összegyűlik,akkor szegény férjemen csattan,jól összeveszünk.De én akkor mindig megkönnyebbülök,jobban érzem magam,és más szempontból látok mindent.
Nem szeretném persze a férjemen levezetni,de ha nem adom ki magamból,akkor mindjárt robbanok érzésem van.
Leülök a gép elé játszani vagy hallgatok valami nyugtató zenét és teázok.
25/N
Nagyon köszönöm a válaszokat! Azt hiszem valami sport marad, a filmezés,zenehallgatás nálam csak átmeneti,de szokott segíteni.
De valami sportos aktívitás azt hiszem azzal le tudnám vezetni,köszönöm!
Ja meg próbálom végiggondolni: Mi a bajom? Az okot keresni és máris könnyebb megoldást találni rá. Így nem a másikon csattan, aki legtöbb esetben ártatlan.
Pl. Legutóbb mérges voltam mert nem tudunk elköltözni ( se pénz , de hely) páromon vezettem le. Aztán végig gondoltam... mi is pontosan a gond? Nincs jó lakás? Nincs hely ahol jobban érezném magam? De nem azon kéne dolgoznom, hogy a bőrömben érezzem jól magam? Na szóval kicsit bonyolult a folyamat de más szemszögből kell nézni .. sportoltam és jobb lett.
Az a baj, hogy a sok agyalással nálam egy idő után csak rosszabb lesz a helyzet,és akkor jön a veszekedés.
A megoldást nem tudom,és csattan a dolog sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!