Ha pénz nem számítana, mire vennél fel tanácsadót/személyzetet?
Figyelt kérdés
2021. márc. 27. 11:55
1/9 anonim válasza:
Hát akkor saját kertes házam lenne, takarítót esetleg kertészt alkalmaznék. Ha valami meghibasodik akkor szerelőt. De ez álom marad saját házam se lesz sose.
2/9 anonim válasza:
Háztartás vezetésére, meg a kert gondozására.
3/9 anonim válasza:
Rendtanacsadot fogadnek. Hogy tartsam rendbe az otthonom.
4/9 anonim válasza:
Hát lenne egy szakácsom, meg egy konyhalányom, az biztos. Takarítónő se ártana, de utálom, ha a holmijaimhoz nyúlnak, emiatt nem biztos, hogy el tudnám viselni. Időnként bébiszitterre lenne szükségem.
5/9 anonim válasza:
Kizarolag arra, hogy ha elutazom, locsolja a viragaim es a kertet.
7/9 anonim válasza:
Talán kertészt, mert hatalmas, sokféle különböző felhasználású részből álló kertet szeretnék, de az utóbbi jónéhány év tapasztalatai szerint nem sok érzékem van a növények életben tartásához.
8/9 anonim válasza:
Főzés, mosogatás, mosás, vasalás.
Kerti munkákat, javításokat kifejezetten szeretem csinálni.
Takarítás is oké, nem vagyok rend és tisztaságmániás, így nem túl gyakori dolog, plusz nem szeretem, ha más a cuccaim közt nyúlkál.
9/9 anonim válasza:
Takarítás, főzés, csekkek fizetése (meg egyéb hasonló ügyintézés). A kertet kiadnám, oda nem vennék fel szolgát. A mosást is csinálhatnák. Mondjuk a legjobb volna szinte mindenre, ami házimunkának minősül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!