Hogyan megy lépésről lépésre a temetés intézése?
Figyelt kérdés
Közeljövőben fog megtörténni mert kórházban van Apukám, írta, hogy haldoklik s nem nagyon bírja már, amikor elkapta a vírust már nyílt titok volt, hogy nem éli túl, tudom durva ilyet leírni még életében, de csak most tudom, később már szerintem nem tudnám. Mit kell majd intéznem? 3 éve a nagynénénk halt meg Ő halála is sokként hatott rám semmire nem emlékszem belőle csak a temetésre, de Ő otthon halt meg és nem a kórházban mint Apa fog. Látom magam előtt, hogy el fogják mondani, hogy mit csináljak, de nem fogom megérteni és csak kóvályogni fogok és ezért kérdezek most amíg valamennyire képes vagyok dolgokat felfogni.2021. márc. 27. 07:49
11/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy rossz ember vagyok.
2021. márc. 29. 11:57
12/12 anonim válasza:
Érdemes lenne pszichoterápiára járnod vagy valamilyen más önismereti módszert keresned, ha azt gondolod hogy rossz ember vagy és ha egyből a legrosszabbra gondolsz egy-egy krízisben. Nagyon sokat segít és javít az ember életminőségén az önismeret. Önismerettel nem az foglalkozik, aki beteg, hanem aki már van annyira egészséges, hogy képes az önreflexióra és kíváncsi arra, miért gondol/érez úgy, ahogy, aki érdekelt abban, hogy ne a gyerekkora, meg a szüleinek a mintái határozzák meg az életét, hanem a saját személyisége és képességei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!