Hàny percig/ óráig tart egy temetés?
Figyelt kérdés
Munkából megyek...2021. febr. 3. 14:32
2/7 anonim válasza:
Igen, kb. 1 óra. Urnás rövidebb.
3/7 anonim válasza:
Ez rengeteg dologtól függ.
Múlt héten volt egyik rokonom temetése. Világi szertartás volt, és nagyjából fél óráig tartott. (Nem néztem az időt, abban a helyzetben teljesen hidegen hagyott, hogy mennyi ideig tart.)
4/7 anonim válasza:
Nem lesz utana halotti tor? Vacai? Mert az is ido.
Temetes egy ora szokott lenni.
5/7 anonim válasza:
Én 30-40 percesnél hosszabb temetésen még nem voltam. Főleg ilyen hidegben. Persze a végtelenségig el lehet húzni a család kérése szerint. Kalkulálva azzal, hogy illik legalább 15 perccel előbb odaérni, munkahelyről eljössz, stb. Két órát mindenképpen számolj rá távolságtól függően.
7/7 anonim válasza:
Nekünk azt mondták, most, hogy sok a temetés (és talán amiatt is, hogy a ravatalozó zárt tér), a szertartásnak bele kell férnie 15 percbe, ehhez hozzájön a sírhoz kísérés meg a sírnál töltött idő. Kb. fél óra volt, ha nem számítod, hogy az elhunyt már korábban fel volt ravatalozva, illetve ki mennyi időt töltött még a szertartás után a sírnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!