Mikor, és mivel vágtak át legutoljára? Hogy viselted?
Azt mondta leviszi a szemetet...
Nehezen viselem, de igyekszem túllépni rajta. Még friss a seb, ma történt.
Nagyon sajnálom, #1... Remélem hogy túl tudsz lépni rajta.
Én meg úgy jártam, hogy a húgom megette az utolsó rántott húst 😩
Minket autó vásárlással. Hiába vittünk embert aki értett hozzá, mégis annyira rejtett hibák voltak, hogy használat után is csak hetekkel vettük észre, hogy ez amúgy az eleje óta nem is működik. Ráadásul bunkó, paraszt módon viselkedett velünk a kereskedő (tulaj), meg is zsarolt, persze csak miután fizettünk. Én nehezen viselem, nincs is kedvem vezetni az autót, sajnálom is mert ott rohad az udvaron, mi meg buszozunk, de egyszerűen a gyomrom felfordul az egésztől ami lezajlott ott és az autóról mindig eszembe is jut.
26/N
3. Az ilyenek valamiért bennem is borzalmasan csapódnak le, de szerintem ez normális.
Minket autószerelők vágtak át, sajnos kényszermegoldás volt, nem volt időnk alaposan utánanézni. A google értékeléseik pedig jók voltak, nyilván azt lehet törölgetni. Az autó pár napra rá meghibásodott, másik szervízben mondták, hogy kb kontármunkáért és szar alkatrészért kértek el valag pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!