Nem reagál az érintőkijelző az oldalon? Előfordul nálatok is?
Figyelt kérdés
Lehet nem fogalmaztam értelmesen, szóval telefonon használom a GYK-t és előfordul, hogy megnyitnék egy új kérdést vagy épp értékelnék, de nem reagál az ujjamra, nem történik semmi, csak az oldal frissítése után. Más is jár így vagy nálam lesz a hiba?2021. márc. 22. 08:32
1/6 PetheD válasza:
Én laptopon használom az oldalt, és nálam is gyakran előfordul, hogy értékelésnél, új kérdés megnyitásánál, lapozásnál csak frissítés után reagál. Már azt hittem, az én gépemmel, böngészőmmel van a hiba.
3/6 anonim válasza:
Igen, szinte folyamatos probléma nálam. Pl.: Valaki nagyon hasznos választ ad, probalnam felpontozni, de nem tudom... Rohadt bosszantó.
Sokszor kérdéseket sem tudom megnyitni, csak úgy, hogy megnézem melyik alkategoriaban van és úgy... Remélem kezdenek ezzel valami.
Se Laptopon, se mobilon nem működik :(
4/6 anonim válasza:
Nálam is folyamatos probléma, az olallal van a baj.
5/6 anonim válasza:
Elő. Olyankor fel vagy le szoktam görgetni, és más pozícióban általában működik.
6/6 anonim válasza:
Vagy amikor akarok pontozni, és kiírja, hogy ezt mér pontoztam.
Holott akkor láttam először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!