Foglalkoznak még 2021-ben mobiltelefon érintőkijelző cserével?
Néhány nappal ezelőtt egy szerencsétlen baleset következtében én hálistennek nem sérültem ugyan meg, de a Huawei P30 Lite-om kijelzője két helyen is berepedt, az egyik pont az előlapi kamera előtt. Korábban voltak olyan üzletek, amik foglalkoztak telefon kijelzőcserével, ilyen helyek működnek még ma is? Elsősorban Eger, Miskolc lenne jó hely szempontjából, de most nem ez a lényeg, hanem hogy egyáltalán vannak-e még ezzel foglalkozó üzletek. Ha igen, hozzávetőlegesen mennyibe kerül egy ilyen kijelzőcsere, és mennyi idő amíg elvégzik? Azonnali munka, vagy ott kell hagyni akár napokra a telefont?
Hallottam továbbá olyan verziót, miszerint Ebay-ről, Amazonról stb. lehet rendelni komplett kijelzőt telefonhoz, a cserét pedig akár otthon is el tudja végezni egy hozzáértő. Ez mennyire járható út, mik a tapasztalatok?
Mindent összevetve pedig megéri egy ilyen projektbe belevágni, vagy a cserélt kijelző sosem lesz olyan, mint az új és vegyek inkább másik telefont?
Ugye fogyasztói társadalomban élünk. Ha létezik szervíz, kicserélik neked 45.800-ért, de akkor már elgondolkodsz azon, h újat veszel.
A mosogéppel ugyan igy jártam. Két éves eletrolux gép abban a pillanatban, h lejárt a garancia, következő héten már rossz volt. Szerelő ilyet mond. "ezt a hibakódot csak a gyártó tudja kiolvasni 12 ezerért" és akkor még hol a javítás. Ugyhogy arramennek, vegyél újat. Most ezt minek írtam le fszm se tudja
Nézz meg egy youtube-videót, biztos van a Te telefonoddal kapcsolatban is! Amúgy hajszárítóval is le lehet melegíteni a kijelzőt, egy okostelefon nyitó szerszámkészletet pár ezerért kapsz, és a repedt kijelzőnek már úgyis mindegy, hány darabban jön ki. :)
Ragasztót itthon is kapni, kis kézügyesség, türelem, és jó lesz.
Vagy vehetsz kijelzőt kerettel is, akkor tényleg "csak" csavarozni kell, legalábbis a kijelző lemelegítését a keretről megúszod.
Én nem Magyarországon lakok, de cseréltem egyszer kijelzőt.
Kb 70-80€ volt. Mivel a telefonomnak más baja nem volt azon kívűl, hogy cudarul összetört a kijelző, természetesen megérte a csere.
Nem tudom, hogy arra milyen telefonos üzletek vannak feléd, de érdemes szétnézni, akár ha be mészkő a Telenorba vagy egyéb szolgáltatóhoz, megmondják, hogy hol van a városban telefon szervíz.
A telefonszervízben pedig megnézik a telefon fajtáját, és megrendelik a megfelelő kijelzőt.
Előző vagyok.
Bocsi, *be mész a Telenorba* akart lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!