Mit lehet fúrni egy panelben 3 hónapja MINDEN EGYES NAP reggel 8-tól este 6-ig FOLYAMATOSAN?
Figyelt kérdés
Megőrülök, minden reggel fúrásra kelek és az online óráimon való részvétel is elég problémás így.2021. márc. 19. 15:19
11/13 anonim válasza:
A panel átka, hogy mindenkinek renoválási mániája van. Csoda, hogy még állnak, ha már legalább 15 új lakója volt, mindegyik egy cseppet renovált rajta cseppet...
12/13 anonim válasza:
Öhm, nálunk a beígért 2 hónap helyett 1 éven át fúrtak - és szerintem azóta is, csak már elköltöztünk - többek között ezért is.
13/13 anonim válasza:
Lambériát, annak ugyanis párnafa kell a falra -de már nem divat, aztán a laminált parketta szegőlécének műanyag kis bazbirittyeit, szekrényeket hozzá a falhoz.
Jó múltkor már én is meguntam az új lakó balf*szkodását, mert hallani lehetett, hogy egy lyukat nagyon hosszú ideig fúr ki.
Felvittem neki az 1 kW-os kék Boscht, pár SDS fúrószárral, és mondtam, hogy használja ezt, mert valszeg hatásosabb lesz mint a jelenlegi gépe.
Ez volt délután 1 órakor.
Este 6-ig fúrt, szinte szakadatlan, rengeteg lyukat.
Aztán vigyorgó arccal hozta le a gépet, hogy nagyon szépen köszöni, majd a jövő héten kellene még egy napra.
Odaadtam akkor is. Akkor is sok lyukat fúrt ki, de azóta csend van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!