Mit lehet fúrni egy panelben 3 hónapja MINDEN EGYES NAP reggel 8-tól este 6-ig FOLYAMATOSAN?
Figyelt kérdés
Megőrülök, minden reggel fúrásra kelek és az online óráimon való részvétel is elég problémás így.2021. márc. 19. 15:19
2/13 anonim válasza:
Vasárnap kuss van nekik is a szabály szerint.
3/13 anonim válasza:
Lehet csak egy polcot akarnak feltenni. Az ilyen házakban nagyon kemények a falak.
4/13 anonim válasza:
Lehet, hogy vésik le a régi burkolatokat, de a 3 hónapja, minden nap, az túlzásnak tűnik. Vagy valami hülye csinálja praktikeres fúrógéppel, vagy több lakásban is felújítanak. Szerintem max egy hét alatt mindent levésnek, ha reggeltől estig csinálják.
5/13 A kérdező kommentje:
Szerintem valami amatőr csinálja, nem szoktam munkásokkal találkozni.
2021. márc. 19. 15:51
6/13 anonim válasza:
Nálunk a lépcsőház felújítása tart egy hónapnál tovább, egy panel lakás nem akkora, hogy 3 hónapig folyamatosan fúrjanak. Viszont az épület elég szépen viszi a hangot, és nem is mindig onnan jön a zaj, ahonnan gondolod. Nálunk amikor a lépcsőházi folyosón mentek az előkészítési munkák, úgy hallottam, mint hogyha a fölöttem lévő lakásban fúrnának.
7/13 anonim válasza:
Szomszéd lakásban fél évig fúrtak.Teljes felújítás volt még a vezetékeket is kicserélték.
9/13 anonim válasza:
Valoszinuleg vagjak a betont. Mindenfele illegalis atalakitasokat vegeznek, ajtokat ablakokat vagnak a falakba. A problema az, hogy statikailag meggyengitik az epuletet, es osszefog dolni mint a world trade center.
10/13 anonim válasza:
Es tiz eve? Nagyon sok lakas van, es a falak olyan jol vezetik a hangot, hogy minden egyes felujitas ugy hallatszik, mintha ott lenne.
B-verzio, mikor a szobaban komplett muhelye van apukanak, valamit otthon dolgozik es letagadja.
Szar ugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!