Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet fúrni egy panelben...

Mit lehet fúrni egy panelben 3 hónapja MINDEN EGYES NAP reggel 8-tól este 6-ig FOLYAMATOSAN?

Figyelt kérdés
Megőrülök, minden reggel fúrásra kelek és az online óráimon való részvétel is elég problémás így.
2021. márc. 19. 15:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Renoválják a lakást.
2021. márc. 19. 15:25
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Vasárnap kuss van nekik is a szabály szerint.
2021. márc. 19. 15:25
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Lehet csak egy polcot akarnak feltenni. Az ilyen házakban nagyon kemények a falak.
2021. márc. 19. 15:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy vésik le a régi burkolatokat, de a 3 hónapja, minden nap, az túlzásnak tűnik. Vagy valami hülye csinálja praktikeres fúrógéppel, vagy több lakásban is felújítanak. Szerintem max egy hét alatt mindent levésnek, ha reggeltől estig csinálják.
2021. márc. 19. 15:49
 5/13 A kérdező kommentje:
Szerintem valami amatőr csinálja, nem szoktam munkásokkal találkozni.
2021. márc. 19. 15:51
 6/13 anonim ***** válasza:
Nálunk a lépcsőház felújítása tart egy hónapnál tovább, egy panel lakás nem akkora, hogy 3 hónapig folyamatosan fúrjanak. Viszont az épület elég szépen viszi a hangot, és nem is mindig onnan jön a zaj, ahonnan gondolod. Nálunk amikor a lépcsőházi folyosón mentek az előkészítési munkák, úgy hallottam, mint hogyha a fölöttem lévő lakásban fúrnának.
2021. márc. 19. 16:50
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
Szomszéd lakásban fél évig fúrtak.Teljes felújítás volt még a vezetékeket is kicserélték.
2021. márc. 19. 16:54
 8/13 anonim ***** válasza:
Legalább dolgozik.
2021. márc. 19. 17:29
 9/13 anonim ***** válasza:
31%
Valoszinuleg vagjak a betont. Mindenfele illegalis atalakitasokat vegeznek, ajtokat ablakokat vagnak a falakba. A problema az, hogy statikailag meggyengitik az epuletet, es osszefog dolni mint a world trade center.
2021. márc. 19. 18:09
 10/13 anonim ***** válasza:

Es tiz eve? Nagyon sok lakas van, es a falak olyan jol vezetik a hangot, hogy minden egyes felujitas ugy hallatszik, mintha ott lenne.

B-verzio, mikor a szobaban komplett muhelye van apukanak, valamit otthon dolgozik es letagadja.

Szar ugy.

2021. márc. 19. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!