1/24 anonim válasza:
Őszintén nekem nagyon nem tetszik, egy nagyon kicsi lányra tudom elképzelni csak.
3/24 anonim válasza:
Nálam 1-es. Olyan naftalinszagú név. Egy jó barátnőm kislányát is így hívják, de persze soha nem tettem rá megjegyzést, nem akarom megbántani.
Amúgy sem számít hogy kinek tetszik meg kinek nem, a lényeg hogy a szülőknek tetsszen.
4/24 kicsibarany válasza:
Szerintem nem rossz, 7et jelölném be
5/24 anonim válasza:
3. Nem tartozik a leghülyébb nevek közé, de egyrészt mostanában túl népszerű, másrészt felnőtt nőnél nagyon nem hangzik jól.
6/24 anonim válasza:
7/10. Szép név, és bár nem megszokott, de nem is hivalkodó.
7/24 anonim válasza:
Osztom az 1-es véleményét.
De ha nem kislány,akkor 0.
8/24 anonim válasza:
Nekem becenévként tetszik, ebben a formában anyakönyvezve viszont nem. Mondjuk 4/10, mert még mindig sokkal jobb az Irénnél és a Dzsesszikánál is.
9/24 anonim válasza:
Ismertem egy Panna nevű lányt, nagyon energikus kisugárzása volt,így bennem pozitív hatást kelt, 5-7 között.
10/24 anonim válasza:
Nekem Pöttöm Panna jut róla eszembe :)
Viszont csak kislánynak tudom elképzelni.. Van szebb név, rondább név is, szóval olyan középmezőny 5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!