Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » "Az újrainditási tervben...

"Az újrainditási tervben lesznek olyan szolgáltatások, amiket csak a vakcinaigazolvánnyal rendelkezők vehetnek igénybe." Ez miért igazságos??

Figyelt kérdés

Ma reggeli hír.

Ilyet hogy csinálhatnak? Én hiába regisztráltam huszonévesen, sosem fogok oltáshoz jutni. Ezért korlátozni fognak. Nem akkor lenne igazságos ilyet bevezetni, ha mindenki számára elérhető lenne a vakcina?

Kezd tele lenni a hócipőm az egésszel.

2021. márc. 19. 08:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#11: Menj el innen a provokáló baromságoddal, mert jelenteni foglak. Köszönöm!
2021. márc. 19. 08:57
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok.

Sajnos nem fogunk tudni ezzel mit kezdeni, kérdező. Kár is ezen aggódni. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogytökéletesen elvagyok szabadtéri programokkal, kirándulásokkal. Az olyasfajta programlehetőségeket, mint mozi, vendéglátóegységek látogatása, stb pedig már megtanultam nélkülözni az elmúlt egy évben, úgyhogy én ezen nem aggódok. Amit eddig is szabad volt csinálni, azt nem vehetik el tőlem, így különösebben nem is érdekel, ha valahonnan "kizárnak", ha nem vagyok beoltva.

2021. márc. 19. 09:01
 13/20 anonim ***** válasza:
66%
A 11-es még nem fogta fel, hogy nem a többi ember itt az érdek.. És sajnos ő is meg fogja szpni, csak még nem tud róla..
2021. márc. 19. 09:06
 14/20 anonim ***** válasza:
15%

12, tehát még nem tudni semmi konkrétumot, de siránkozni már el kell kezdeni? Mi a fenének?

A fontos dolgok most is nyitva vannak, ami meg most zárva van, arra nincs is igazán szükség. Amúgy én valószínűsítem, hogy a szálláshelyek lesznek majd ilyenek, nekem jobb ötletem nincs, mire lehetne alkalmazni.

2021. márc. 19. 09:08
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Talán nem siránkozni kellene, hanem tenni valamit, hogy ne következzen be.
2021. márc. 19. 09:13
 16/20 A kérdező kommentje:

#14: Igazad van!!

Inkább az lesz a rossz, ha az esti kijárási korlátozást törlik el nekik. Én esténként jártam nyelvtanfolyamra (múlt hétig, most már online van) és ha újra lehet járni személyesen, akkor nekem ugyanugy sietnem kell majd haza. A többség be van oltva ott is már, mert olyan helyen dolgoznak ahol megmondták nekik, hogy nagyon ajánlott, mert ha nem oltatnak, akkor el is lehet hagyni a munkahelyet...

2021. márc. 19. 09:16
 17/20 anonim ***** válasza:
68%
Diktatúra, terrorizmus van sajnos! Igazság csak odaát - esetleg!
2021. márc. 19. 09:20
 18/20 anonim ***** válasza:
64%
Ne aggódj, mindenkit korlátozni fognak még egy jó darabig. A következő szállítmányok sok ezer vakcinája a már beoltottak ismétlő oltására fog elmenni. Addig a sor kvázi áll... Csakhogy pont azok vannak a sor végén, akik a dolgozó tömeget képviselik, akiknek a gyerekei iskolába, óvódába járnak, stb. Vagyis a korlátozások indokoltak lesznek még nagyon nagyon sokáig.
2021. márc. 19. 09:43
 19/20 anonim ***** válasza:
76%
Mert aki beoltatja magát, az - a kormány szerint - jogosulttá válik arra, hogy fertőzhető és fertőzőképes adottságait megőrizve tovább terjessze a járványt.
2021. márc. 19. 12:46
 20/20 anonim ***** válasza:
55%

Node logikusan... Ha mostantól egy szórakozóhelyre csak az oltottak mehetnek be, akkor hiába tartod meg a fertőzőképességed, nem talál olyan gazdatestet a vírus, akit érdemben feltudna emészteni. És ha a boltba is csak oltottak mehetnek, akkor ott sem és stb.

Az más téma, hogy ezekre a szórakozóhelyekre majd a krónikus betegek és a 70 pluszosok fognak csak járni, akiket majd nem a korona vírus visz el, hanem a ferde éjjelen összeszedett szezonális hányós/hasmenős vírus, de na... Legalább nem a korona, szóval mindenki jól járt. Nem?

2021. márc. 19. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!