Mennyire valószínű, hogy "zaklatnak" tömegközlekedésen? (Papagáj szállítása)
Egy papagájt kell majd elvinnem állatorvoshoz, sajnos nem tudom megoldani autóval, szóval tömegközlekedéssel megyek.
A szállítókalitka körbe lesz tekerve egy sállal a huzat és hideg ellen, de attól még egyértelmű lesz a tartalma.
Szerintetek mennyi rá az esély, hogy "zaklatni" fognak, hogy hadd nézzék/simogassák/stb. meg? A madár nyilván nincs túl jól, így a lehető legnagyobb nyugalomban vinném.
B terv még a taxi, de nem tudom hogy mennyire vállalják.
(A madár amúgy eléggé kiegyensúlyozott, nagy eséllyel csendben lesz)
Max ha gyerekek is vannak a buszon. A felnőttek pont leszarnak egy papagájt a buszon, mikor más bajuk is van.
Amúgy meg ott van az a varázslatos "Nem" szó...
Én egy BETEG papagájt NEM tömegközlekedéssel szállítanék, mert az ezzel járó stressz nagyon sokat ront az állapotán, még akkor is, ha senki nem akarja piszkálni. Emellett a papagájok könnyen elkaphatnak emberi fertözéseket, ami szintén nem tenne jót neki.
Ne sajnáld az a kis pénzt taxira.
Még anno tinikoromban (akkor is megvolt ez a papi, akkor épp egyedül volt) kigyulladt valami a társasházban, és ellepte a lakást a füst. Gyorsan betettem a szállítóba hogy lerohanjak vele az udvarra.
Ott megkörnyékezett pár... indomagyar, hogy meg akarják simogatni.
Nagyon gyenge fenyegetést kaptam, azt is miközben elsétáltak, de eléggé be voltam rezelve a tűz miatt is. Emiatt aggódom, hogy nehogy megismétlődjön, csak komolyabban.
A taxira nem sajnálom a pénzt, de kétszer is megkaptam a megjegyzést, hogy a környék miatt elgondolkoztak rajta hogy egyáltalán idejöjjenek-e felvenni. (Oké, az egyik eset hajnali 5-kor volt egy Meki előtt, és azt hitte a sofőr hogy érdekes állapotban lehetek, pedig erről szó sem volt) Így szerintem amúgy is arrébb kellene mennem vele, másrészt nem tudom hogy vállalják-e egy sztereotipikusan zajos és koszolós állat szállítását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!