20 évvel ezelőtt tényleg jobb volt fiatalnak lenni? Én most hallgattam régebbi zenéket YouTuben és tényleg sokkal jobban bejött az a életérzés, igaz nem volt facér, Twitter de szerintem jobb is volt nélküle
Minden kornak megvan a maga előnye és hátránya.
Én szerettem akkor élni,2001ben végeztem a gimivel,amit rühelltem.
Az az időszak meghatározó volt,legalábbis számomra biztos.
Ahogyan az idősebbek sem értik, milyen az életérzés amikor ilyen fiatalon zsebben van az internet és ennyi mindenünk megvan, bármiféle munka nélkül.
A zenéhez kapcsolódóan meg azt tudom mondani: mennél későbbi korban élsz, annál többféle zenéből válogathatsz :)
20 évvel ezelőtt voltam tinédzser és igen, jobb volt. Lehet hogy sokan manapság forgatják a szemüket a tüsihaj stb. láttán de nem volt genderőrület meg hestegmítú, a filmek és sorozatok se akartak kioktatni és ideológiákat lenyomni a torkunkon, és a zenék is sokszínűbbek voltak, dallamosabbak stb.
És mi a korai Y-generációsok voltunk azok akik mind az online térben mind azon kívül megtaláltuk a helyünket mert mi még (közhelynek hangzik de) a játszótéren voltunk gyerekek, nem a gép vagy az okostelefon előtt.
Az meg van azért, hogy az általad lenézett idősek találták fel és gyártották le pl. a telefonodat már akkor amikor te még csak igyekeztél beletalálni a bilidbe?!
Nagyon béna életed lehet, ha ebbe a válaszba azt láttad bele, hogy lenézem az idősebbeket. :D
Generációtól függetlenül azokat nézem csak le egy kicsit, akik mindig jönnek a "a mai zenék szarok" dumával. (Egyébként szerintem is szarok a mai zenék, de ez véletlen, a nyolcvanas évek zenéi tetszenek, pedig az ötvenes években születettek szerint az is lehetne szar.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!