Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a legfurább, legbizarr...

Mi volt a legfurább, legbizarrabb álmotok?

Figyelt kérdés

Sok furcsaságot álmodtam már közel 2 évtizedes életem során, de a mostani mindegyik bizarr és félelmetes zombiapokalipszist felülmúlja.

Először, éjjel megkergetett egy grizzly medve, kétszer is. Közben ki kellett kerülnöm néhány zombit, merthogy apokalipszis van a világban, mindezt a két közepes testű kutyámmal, akiket út közben lepasszoltam az egyik társamnak. Aztán, mivel rosszul vigyázott rájuk, az egyik kutyámból zombi lett és neki valami furcsa injekciót adtak be. Utána egy házban voltunk a társaimmal, szétszéledtünk körülnézni. Hirtelen gond lett, túl sok zombi tört be, de közben volt valami furcsa, valaki furcsa. Egy szobába lettem kényszerülve, ahol aztán 3-4 méter magasról kellett leugranom, felsértve a kezem, hogy inkább az, minthogy kitörjem a lábaimat. Megkerültem a házat és kikerültem a zombikat, bementem elől a társaimért, és ott, oda nem illően, egy boszorkányhoz hasonló képességű nő, meztelen csigává változtatta a társaimat.

Aztán felébredtem és elgondolkodtam, hogy a túróba tudtam ilyet álmodni.

Nektek mi a volt a legfurább álmotok?

2021. márc. 13. 20:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
UFO csajjal dugtam.
2021. márc. 15. 21:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Volt elég sok beteg vagy bizarr álmom.

Többek között a következők

a sztori miatt bizarr álmok:

- a Spice Girls ellopta a Napot, és nekem kell visszaszereznem

- volt osztálytársakból, rokonokból meg egyetemi csoporttársakból verbuválódott csoporttal az űrben harcolunk mutáns pincsikutyákkal

- egy artmoziban ülök bedrogozva, várok a páromra, erre odaül mellém a főnököm, és úgy kell tennem, mintha nem lennék bedrogozva

- valamiért autót kell vezetnem, pedig nem tudok, jogsi nélkül kacsázva-szlalomozva csúszkálódom 11 évesen a Béke úton pizsamában

- egy musicalszínésszel együtt megyek BME matekelőkészítőre... csont bölcsész vagyok :D

- elmegyek nyaralni a családommal egy all inclusive resortba, egy pasi, aki hasonlít Ronan Keatinghez, szóba elegyedik velem, azt mondja, mutatni akar nekem valamit, aztán azt mondja, hogy ő igazából egy egyik világból a másikba segítő angyal, és én egy másik fajhoz tartozom, csak elraboltak gyerekkoromban, és ha valami főzet elfogyasztásakor lila lesz a vérem, akkor ilyen meg olyan fantasy űrlény vagyok... és tényleg az volt... és akkor elrepít magával egy űrködbe

az utána következő dolgok miatt bizarr:

- egy 12 éves koromban álmodott álomban megjósoltam, milyen hajam lesz 16 évesen... pedig nem is olyan hajat akartam vágatni, csak elnézte a fodrász

- nagyon sokáig visszatérő álmom volt az, hogy megyek be a bejárati ajtón a lépcsőházba, ahol akkoriban laktam a családommal, és belül más a hely, mint megszoktam, mások a színek, máshol vannak az ajtók, más a beütése... és aztán egyszer később, amikor 2 hétre elutaztam, és visszamentem, pont ilyen érzésem volt, mert tök más színűre cserélték a lépcsőkön a linóleumot, átfestették a falat és áthelyezték a postaládákat

Ami miatt effektíve szarul éreztem magam:

- egy ismerős családdal együtt rekedünk egy szigeten, és csak egy kincskeresős rejtély megoldásával tudunk szabadulni... az anyukáról időközben kiderül, hogy ő a főgonosz... a való életben a legtündéribb és legcukibb ember, akit ismerek, és végigbőgtem a napot, hogy hogy gondolhattam azt akár álmomban is, hogy ő gonosz

aug. 22. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!