Miért írogatnak rám egyfolytában idegenek messengeren? Mit csináljak ha hiába tiltom őket akkor meg uj több mint 50 ember ír rám hogy szia mizu van kedved ismerkedni ,beszélgetni? Mit Csináljak már nagyon agyamra megy a dolog!!
Facen is naponta 70-en jelölnek és akkor még keveset mondtam!
16 éves lány vagyok.
Hát itt a gond, 1132 ismerős egy 16 évesnek???? Akkor boldog boldogtalant visszajelölsz. Kizárt dolog, hogy ennyi idősen ennyi VALÓS ismerősöd legyen. Kérdés, neked mit jelent az ismerős szó.
Mert nálam az az ismerős, akivel beszélni szoktam rendszeresen, vagy valaha egy közösségbe tartoztunk. Ezen kívül senkit nem jelölök vissza, ha így tettem volna, már túllennék 2000 ismerősön is.
300 ismerősöm van, de ennek is egy része olyan, hogy simán kiszelektálhatnám, mert csak udvariasságból jelöltem vissza anno, és lehet fel se tűnne nekik.
Majdnem 1200 ismerőssel ne csodálkozz, hogy mindenki jelölget, lájkgyűjtőnek és könnyű prédának néznek. Plusz a face algoritmusa is mindenkinek az arcába tolja a képed, hogy hahó közös ismerős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!