Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nincsen rendben az életem,mit...

Nincsen rendben az életem,mit tudtok tanácsolni? (hosszú lesz,előre bocsi)

Figyelt kérdés

Jó,kicsit túlzás,az,hogy nincsen rendben,de így kb ja. Tehát,megvan nekem minden,anyagilag jól állunk,illetve egy sokkal jobb házba költöztünk,tehát jó körülmények között élek.Nem erről lenne szó. Tanulással,meg a lányokkal szenvedek.

Kezdjük a tanulással,nem régiben elég szépen feljavítottam az átlagom,viszont most rontottam. 1 hónapja hármas volt a legrosszabb jegyem,többi négyes,ötös most meg annak örülök,ha a kettes megvan. Beleuntam a sok tanulásba,hiába otthonról tanulunk.Már felkötném magam,ha meglátok még egy házifeladatot.Becsúszott pár egyes így rontottam. Sokkal rosszabb nem lett,de ha így folytatom bukásra fogok állni. Más is van így ezzel? Mit javasoltok?

A lányok meg..nem értem őket,de már hányok az ilyen velem egykorúaktól..

Egyszerűen akármit csinálok,csak bajuk van velem,semmi nem jó nekik.Ha jó fiút alakítom nyomoréknak néznek,ha a rosszat,akkor bunkónak,ha önmagam,akkor pont tesznek rám. Tudom,jó nagykapu fa Xd

Na de hisztit félretéve. Miért ezeket a seggfejeket szeretik? Legyek én is az még,ha nem is teljesen? Hol lehet normális lányokkal ismerkedni? (Anotalkon nem,azt megtanultam Xd) Hogyan viselkedjek vele és hogyan keltsem fel az érdeklődését? Vagy inkább várjak így az egésszel? Komoly kapcsolatot nem szeretnék. 17/f

#probléma #egyedüllét #társkeresés #sok a k*rva #jóVSrossz fiú
2021. márc. 10. 14:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat,jó fejek vagytok meg segítőkészek!

10-es,nekem az is elég,ha elképzelem azt,hogy megjelenik előttem a mission passed vagy a mission failed szöveg,mint a GTA-ban Xd. De amúgy jól hangzik,kipróbálom,kösz szépen.

2021. márc. 10. 16:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, kinövöd. Kamaszkorban mindenki átesik ilyen korszakon.
2021. márc. 10. 17:01
 13/13 A kérdező kommentje:

És tudjátok ebben mi a legrosszabb? Hogy a sok k*rva le is tagadja az egészet,valami szentnek teszik magukat ráadásul a férfiakat hibáztatják mindenért.

Amúgy köszönöm szépen a tippeket.

2021. márc. 11. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!