Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy szívassam meg a barátomat...

Hogy szívassam meg a barátomat április elsején?

Figyelt kérdés
A barátom haverjával kitaláltuk, hogy meg szeretnénk valahogy szivatni az alanyunkat. Tudnátok írni komplikáltabb szivatásokat, amiket így előre le kell szervezni és nem csak annyi hogy pl. sót rakunk a teába. Előre is köszönöm a segítséget.

2021. márc. 9. 22:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
11%
Én vagyok puhapöcs amikor te írod hogy nem szólalnál meg élőben? Ezt már elvesztetted, menj aludni
2021. márc. 10. 01:31
 12/20 anonim ***** válasza:
13%
15.:Nem hinném,hogy egyforma helyzetre gondoltunk,hogy miért nem lenne szükségem mondanivalóra.Vagyis én tudom,te mire gondoltál,és ez számomra tökéletes,mivel szeretek meglepetést okozni. :)
2021. márc. 10. 01:37
 13/20 anonim válasza:
96%
Heló kérdező! Akkor én most nyújtok neked egy higgadt választ.. Két jó tanácsot szeretnék adni. Az egyik, hogy ne itt kérj segítséget a hasonló problémákhoz, mert nem fogsz segítséget kapni. Nem az emberek miatt, hanem azért, mert az ötletelés egy nagyon komplex dolog, az itt lévő idegenek aligha fognak tudni újat mondani. Meg láthatod, hogy nem fogadta túl jól a nép, hogy szivatásra keresünk ötleteket. Menj és ülj le, kezdd el összeírni a lehetséges megoldásokat! Esetleg szerezz egy társat akivel együtt tudtok ötleteket gyűjteni stb.. A másik tanács nagyjából az, mint a többieké.. Ne szivassátok egymást. Előre viccesnek tűnik, de könnyen a barátságotok rovására mehet, ha valaki túl megy a határon. Lehet, hogy dőlnétek a röhögéstől, de nem olyan jó az.. (saját tapasztalat) Nekem mindegy mit csináltok, de ha tényleg szivatni akarjátok egymást akkor azt finoman tegyétek!
2021. márc. 10. 05:49
 14/20 anonim válasza:
67%
Üljél le a seggedre, és maradj nyugton! Hűtsd le magad! Először is messze még az április, másodszor az emberek nem nagyon szeretik ha megszívatják, főleg nem ha a barátja az. Ha tényleg azon agyalsz, hogyan csessz ki a barátaiddal, egy idő után ők fognak vagy átverni, vagy pedig le fognak szarni.
2021. márc. 10. 09:30
 15/20 anonim ***** válasza:
54%
Remélem miután megszívattad leken egy marha nagyot és telesírod a környéket, hogy megvert a faszid.
2021. márc. 10. 13:57
 16/20 anonim ***** válasza:
93%
Tettesd azt, hogy meghaltál! Nekem bejött...😃😃
2021. márc. 10. 18:26
 17/20 anonim ***** válasza:
44%

Itt van:

[link]

2021. márc. 10. 18:30
 18/20 anonim ***** válasza:
20%
Pitét nyomj az arcába
2021. márc. 10. 19:57
 19/20 Bigbob91 válasza:
37%
Mi a tanárunkat úgy tréfáltuk meg hogy informatika órán a számítógép egeret kicseréltük egy játék egérre a tréfa és a nevetés garantált volt.
2021. márc. 12. 09:32
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Kiváló indok a nőverésre.
2021. márc. 12. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!