Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy szívassam meg a barátomat...

Hogy szívassam meg a barátomat április elsején?

Figyelt kérdés
A barátom haverjával kitaláltuk, hogy meg szeretnénk valahogy szivatni az alanyunkat. Tudnátok írni komplikáltabb szivatásokat, amiket így előre le kell szervezni és nem csak annyi hogy pl. sót rakunk a teába. Előre is köszönöm a segítséget.

2021. márc. 9. 22:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
29%

Neked tényleg ez a legfontosabb? Koronavírus van! Szenved a világ! Nem mehetünk soha, sehova, te pedig szívatni akarod a baratot, rakjál persze sót, hatha rosszul lesz és hányni fog! Milyen barát vagy Te? Miért nem hívod at és neztek meg egy filmet, vagy zene, tánc mint minden normalis ember?!

Nem érdemelsz barátokat! Szégyelld magad!

2021. márc. 9. 22:24
 2/20 anonim ***** válasza:
35%
Nem kell ezt még tetézned is,már épp eléggé megtetted csupán azzal hogy ismernie kell téged.
2021. márc. 9. 23:03
 3/20 anonim ***** válasza:
73%
Inkább szeressétek egymást, én pl. utálom a szivatásokat.
2021. márc. 9. 23:20
 4/20 anonim ***** válasza:
3%
hugyozz a szájába miközbe alszik
2021. márc. 10. 00:04
 5/20 anonim ***** válasza:
29%
4.:Ilyen hozzáállással biztos nincsen egy olyan ember se,aki komolyan venne és törődene veled,ezért itt éled ki a frusztrációidat.Ahelyett hogy inkább magadba néznél és változni akarnál.
2021. márc. 10. 00:23
 6/20 anonim ***** válasza:
18%
6.:Én ezt általánosságban feltételeztem,magyarul tipp volt,de az hogy személyesnek vetted,azt jelentheti hogy fején találtam a szöget.
2021. márc. 10. 00:56
 7/20 anonim ***** válasza:
24%
8.:Érteni értem,csak azt is nézem ki az aki mondja.Te ki vagy?Mert valószínűleg egy kis senki.És én egy senkitől nem tudok elfogadni se utasítgatást,se pedig kérést.Bocs,de ez a helyzet. :)
2021. márc. 10. 01:11
 8/20 anonim ***** válasza:
14%
10.:Nem,élőben nem,mert nem lenne kihez beszélnem.
2021. márc. 10. 01:19
 9/20 anonim ***** válasza:
14%
12.:És még?
2021. márc. 10. 01:22
 10/20 anonim ***** válasza:
12%
10.:Tudod általában,aki így keménykedik látatlanba,arról lerí,hogy valójában egy puhapöcs.
2021. márc. 10. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!