Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tudnátok mondani pár jó élet...

Tudnátok mondani pár jó élet tanácsot/tapasztalatot?😊

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és nagyon elveszve érzem magam, nem tudom mit hol kellene kezdenem, mire figyeljek. Szóval ha tudnál mondani pár jó tanácsot azt megköszönöm!
2021. márc. 9. 21:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"nem tudom mit hol kellene kezdenem, mire figyeljek."

Mindig arra figyelj, ami előtted van, és abban legyél jó. A lábadat sem úgy mozgatod, hogy 20 km-re lépsz, hanem csak ameddig kényelmesen elbírsz. Én ezt tanulgatom mostanában, hogy ne legyek maximalista, és ne terheljem túl magam.

2021. márc. 9. 22:42
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Nőként? Semmire a külsődön kívül. Ha nem vagy bányarém életbácsi mindent arany tálcán tesz a lábad elé zéró munkával.
2021. márc. 9. 22:49
 13/17 A kérdező kommentje:
Ez a Calibre-s dolog nagyon jó ötlet!😄
2021. márc. 9. 22:52
 14/17 anonim ***** válasza:

Tanulj meg mindent, amit tudsz és tanulj bárkitől.

Ha te vagy a legokosabb ember egy szobában, akkor nem a megfelelő szobában vagy.

És végül egy egyszerűnek tűnő, de néha nehezen megvalósítható dolog... Ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el.

2021. márc. 9. 23:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Minden okkal történik. Ragadd meg a lehetőségeket és haladj az árral. Ismerj meg minél több embert. Legyél kedves mindenkivel.
2021. márc. 10. 01:58
 16/17 anonim ***** válasza:
"Ne a múltban élj, mert ma van az élet" (Hooligans).
2021. márc. 10. 06:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Nagyon jókat írtak az eddigiek, annyit tennék hozzá, ami számomra eddig az egyik legnagyobb tanulság volt közel négy évtized alatt, hogy

magad osztod ki a saját szerepeidet.

Vagyis a fellépéseddel pozicionálod azt, hogy téged minek könyvelnek el mások.

Ha bizonytalankodva mutatkozol be, automatikusan ezt gondolják rólad mások is. Igazából elhiszik rólad azt, amit te saját magadról.

De mindig szerepet játszani nagyon fárasztó, ezért célszerű sokat foglalkoznod az önbecsülésed megerősítésével, és ezáltal sok területen önbizalomra is szert teszel a sikerélményeken keresztül.

Az önbizalom pedig ma az élet szorzója, rendkívül sok mindent el lehet érni pusztán általa. Egyrészt megbízható, talpraesett embernek fognak tartani mások, és te is többre tartod magadat képesnek, és kevesebb akadályt gördítesz a saját utadba.

2021. márc. 10. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!