Vannak itt még feministák?
Nekem van egy mumusom, ami szerintem közrejátszik abban, hogy sokan nem értik, hogy emberként kellene gondolni egymásra, nem pedig nemenként. Ez pedig a többesszámban való nagy kinyilatkozások.
Rengetegszer hallom, olvasom, férfiaktól és nőktől, hogy "mert mi férfiak", "mi nők már csak ilyenek vagyunk". Ez a halálom. Az életben nem mondtam vagy gondoltam azt, hogy én valamilyen vagyok, vagy valamit gondolok, mert nő vagyok. Eddig az életemben akármilyen voltam, akármit éreztem, gondoltam, azt mind úgy vettem, hogy én, Kiss Piroska azért gondolom, érzem ezt, mert én vagyok Kiss Piroska. Nem néztem magamat soha kívülről, hogy a számítógépjavítás elég férfias, na de filmeken sírni nőies, akkor mi van most velem??? Ezek mind Piroskás dolgok.
Nagyon sokan kihasználják ezt a pasik vs csajok ellentétet, de ha individuumként gondolnánk magunkra, nem tudnák ezt megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!