Vannak itt még feministák?
"Egy férfi értékesebb lesz, ha egy szekrényt kell felemelni, egy nő pedig értékesebb abban az esetben, ha egy síró gyermeket kell megnyugtatni" -
muszáj megjegyeznem, hogy 135 kg a deadlift rekordom (29 éves nő vagyok). Semelyik volt pasim eddig a nyomába sem érne ennek az eredménynek, szóval megmosolyogtam ezt a szekrényes példádat.
De a másik is ostobaság, gyerekkoromban apám volt a mindenem, és főleg anyám miatt bőgtem, mert úgy viselkedett velem.
21
Wow, erőemelő vagy? Én is nyomtam egy ideig, még junior kategóriában. Azóta nőiesedtem. :D
Mint említettem, a többségről volt szó, nem a kivételektől. Egyébként a női és férfi deadlift rekord is eléggé különbözik, ha már ennyire belemegyünk a részletekbe. Egy sportoló nőt ne egy nem sportoló férfivel vess össze, hanem úgyszint egy sportolóval.
Ácsi ácsi ácsi, most már tényleg ne keverjük az egyenlőséget az egyenlő jogokkal. Az egyenlő jogok nem azt jelentik, hogy a két nem tök egyenlő (ami tök abszurd, hiszen alapból két egyforma EMBER sincs), hanem azt, hogy a nők is tanulhatnak, szavazhatnak, dolgozhatnak, a munkájukért ugyanolyan fizetést kapjanak mint az ugyanúgy kvalifikált férfiak, lényegében ne egy biorobotként kelljen élniük a férjuruktól függve. Ez a feminizmus.
Az emberek nem egyenlőek, soha semmilyen szinten nem is lesznek azok, ez szembemegy a természet törvényeivel.
"Egy férfi értékesebb lesz, ha egy szekrényt kell felemelni, egy nő pedig értékesebb abban az esetben, ha egy síró gyermeket kell megnyugtatni."
Szekrényt emelni nem érték, ahogy gyereket nyugtatni sem. Amiben pedig remélem, a gyerek apja jobb, mint egy random nő.
Mit kell ezt túl gondolni?
Mindenki egyenlő és enyenlően ostoba,ez indokolja a fogalom létjogosultságát.
Az ember ilyen.
Az egója jóvoltából kitalálja hogy most feminista,antiszemita,marxista, meg bármilyen nézetű.
Csak okot találjon amivel magyarázza vagy fedi a hibáit és a vele megesett szerencsétlenségeket,esetleg hogy elkülönítse magát.
Ideiglenes megoldások az ember leginkább viszkető problémájára,az unalomra.
Szerintem ebben a témában az unalom egyáltalán nem játszik szerepet. Teljesen igazad van abban, hogy az ideológiák és az szmék gyakran/mindig félre csúsznak. Lásd: nacionalizmus->fasizmus, feminizmus/feminista
->femináci Ezek az ideológiák pedig a társadalmi problémák miatt alakulnak ki és valóban sok a buta ember. És igen, mindez akár sértettségből is kialakulhat, hiszen senki se szeretné, hogy elnyomják. Ugyanakkor mindenkinek joga van harcolni a jogaiért, kiállni a véleményéért és hallatni a hangját. Valamint megkérdőjelezhető, hogy valakit el lehet e ítélni azért, csak mert "megsértődött" az őt ért megkülönböztetés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!