Alábbi utcák közül melyikbe mennétek be a legkevésbé szívesen?
Figyelt kérdés
Budapest
Melyik utca az, ahová az utca állapota, köztisztasága, illetve lakói miatt a legkevésbé tennétek be a lábatokat, pláne éjszaka?
2021. márc. 8. 23:38
A kérdező szavazást indított:
Népszínház utca
Diószeghy Sámuel utca
Hős utca
Kazinczy utca
Szigony utca
Osvát utca
Bérkocsis utca
Katona József utca
Baross utca
Magdolna utca
39 szavazat
1/11 anonim válasza:
Köszönöm a felsorolást! Nem ismerem Budapestet, de most már tudom, mely utcákat kerüljem el.
2/11 anonim válasza:
A Hős utca VALAMIVEL jobb, a csürhe átköltözött a Népligetben.
De a "Dió" drog nem véletlen kapta a nevét...
4/11 anonim válasza:
Ezek az utcák nem veszélyesek, Európában nincsen veszélyes hely csupán sok rasszista. Most azért mert ott sokkal több lopás, késelés történik az nem árul el semmit, ezek mind elszigetelt esetek amiket vizsgálni kell, nem szabad megbélyegezni az utcákat ezért és az embereket sem, jelzem.a police.hu oldalon sokkal több fehér-keresztény ember bűnöző mint róma,( gazdasági bűncselekményeket nézd, ne az ilyen egyszerű piti pl. nemi erőszak, testi sertés, lopás, zsarolás mert az nem releváns az csak a FELTÉTELEZETT elkövető ).
6/11 anonim válasza:
4
Még szép, hogy fehérek, hisz a gazdasági bűncselekmények elkövetéséhez ész is kell. A börtönök egy jelentős része a kisebbségből áll.
7/11 anonim válasza:
A Katona Jozsef Ujlipotbol hogy jon ide? En amugy a pesti oldaltol depresszios leszek, budai utcakba teszem be szivesen be a labam, panelhazasba vagy regi hazasba egyarant. Nekem egymasba ero falombok kellenek.
8/11 anonim válasza:
Nem tudom, most mi a helyzet, de az eddig hallottak alapján leginkább a Hős utcát, a Diószeghy Sámuel utcát és a Magdolna utcát kerülném el.
9/11 A kérdező kommentje:
#7 A Katona József a Westendnél ha kérdés hogy mit keres a listán, javaslom Google utcakép és társai. Kevés undorítóbb helyet láttam még életemben. Szerintem egy fesztivál tojtoj vécéjében nagyobb tisztaság uralkodik mint ott.
2021. márc. 9. 20:40
10/11 anonim válasza:
a fenti kritériumok alapján egyértelmű, hogy a kazinczy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!