Provokálnak,de nem tudom mit csináljak.?
Figyelt kérdés
Osztálytársam provokál az interneten, de az iskolában nem és leakar szégyeníteni, rossz, előnytelen képeket rak ki rólam az osztálycsoportban,rosszul beszél velem (karomkodik:seggfej, idióta stb.) belémköt állandóan.
Én az ilyen dolgokat élőbe szeretem lerendezni. De,a suliba semmit nem csinál néha beszél hozzám.Nem reagálok rá az interneten...Élőbe viszont ha beszólna szétverném a fejét az osztályban.De nem szól be.Mint mondtam csak neten.
Ketrecharcosnak készülök, szóval gond nincs a bunyóval.
Beszólásai nagyon jók nem tudnék mit visszavágni rá interneten.
Mit tegyek szerintetek?
17F
2021. márc. 8. 20:47
11/12 A kérdező kommentje:
4es semmit nem reagálnak 1 vagy 2 ember nevet rajta
2021. márc. 9. 02:33
12/12 anonim válasza:
9-es és 10-es... A személyiségi jogsértés törvényi megállapítása mindig a körülmények figyelembevételével történik. Amennyiben van egy osztálycsoport, amelynek tagjai történeteket, fotókat, információkat osztanak meg egymással, egyáltalán nem áll fenn a személyiségi jogsértés. Ezesetben senki nem használja sajátjaként a másik egyébként nyilvános fotóját, nem próbál másokat tévedésbe ejteni és tartani ezzel, így sem a személyiségi jogsértés, sem a csalás tényállása nem áll meg. A rendőrség egy hivatalos szerv, amely nem teheti meg, hogy valamivel nem foglalkozik. A feljelentést minden esetben felveszi, azt továbbítja az ügyeletes ügyésznek, vagy vezető nyomozónak, aki a törvényi kereteket mérlegelve nyomozást rendel el, vagy megalapozatlan esetben elutasítja azt. Mielőtt bármit leírtok, előtte gondolkodjatok. Óvodás sértésekkel és “kirakta a fotómat az osztálycsoportba” ügyekkel azért nem foglalkoznak, mert semmilyen bűncselekmény nem történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!