Mától van az a hatalmas szigorítás? Nem nagyon tűnt fel.
Szinte minden nyitva van ugyanúgy. Neten láttam, még a Pepco sincs zárva. Arra nagy szükség van úgyis gondolom. :D
Ezért érdemes volt ijesztgetni az embereket múlt héten, hogy zár az ország.
Nevetséges ez már.
Szerintem jogos, hogy a ruhaboltokat bezáratták (bár pont akartam venni egy felsőt a HM-ben, de mindegy), mivel ott a ruhapróbálgatásnál elég durva fertőzésveszély lehet.
Ha valaki nagyon most akar ruházkodni, rendeljen netről.
Minden létező boltot meg nem lehet becsukni, mert akkor tényleg megáll a gazdaság.
Én igazából ott nem értem az egész logikáját, hogy az embereknek így is úgy is muszáj élnie. Muszáj kaját venni, dolgozni, vásárolni.
Ha már az alapvető szórakozást elvették, mint a mozik, éttermek, vagy csak esti sétálgatás akkor nyilván mindenki elkezd mást keresni és ahhoz bevásárolni.
Most megint semmit nem értek ezzel, csak leszűkítették a lehetőségeket, így majd 5x annyian mennek az Auchanba az amúgy is sokkal rövidebb nyitvatartás alatt.
Annyira egyetértek veletek... Mentek a zöldek!!
Érdekes tavaly is azt mondták, hogy azért szigorítanak, hogy majd egy év múlva normális húsvét legyen. :D Ez így még évekig el fog húzódni...
Én azt nem értem, hogy mire voltak jók az eddigi korlátozások, hogyha ugyanúgy, avagy még gyorsabban terjed a vírus, mint előtte?
Én nem cáfolom, hogy ez egy létező dolog, a környezetemben is egyre több a beteg, egyszerűen csak logikát nem találok a korlátozások mögött azon felül, hogy sok-sok ezer ember megy tönkre a vírus közvetett hatásaiban. Lásd turizmus, vendéglátó ipar, szórakoztató ipar és mostmár gyűrűzik egyre tovább a kör látszólag teljesen értelmetlenül.
Megjegyzem én is megörültem, hogy hétfőn milyen egyszerűen bejutok majd a munkahelyemre, alig lesznek az utakon. Hát dupla akkora dugó volt, mint általában... :D
13
Annyira lesz pl nyitás hogy Svájc már felrakta Magyarországot a következő tiltó listára, így rokonaim nem tudnak haza jönni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!