Mától van az a hatalmas szigorítás? Nem nagyon tűnt fel.
Szinte minden nyitva van ugyanúgy. Neten láttam, még a Pepco sincs zárva. Arra nagy szükség van úgyis gondolom. :D
Ezért érdemes volt ijesztgetni az embereket múlt héten, hogy zár az ország.
Nevetséges ez már.
Nálunk az oltásellenesek és járványtagadók őrjöngtek, miközben kb. alig történt változás. Más országokban sokkal durvább korlátozásokat vezettek be.
Azért a fodrászokat/kozmetikusokat/vendéglátósokat stb. sajnálom, mert őket ez a "semmi" is érinti.
A neten láttad, hogy a Pepco nyitva van...???? Atyavilág! :-DDDDD
azért mert a fB-oldalukon a normál nyitvatartás van kint, még zárva vannak!
Ennyire nem lehetsz netfüggő! :-D
Még az oldalukra is ki van írva, hogy zárva vannak.
5: ja-ja... :)
Úgy látszik, az illető csak ránézett a google térképen... ahol ugye nem frissítik ilyenkor a nyitvatartásokat...
Látom egyetértünk akkor.
Szerintem is nevetséges ez az egész. Bezzeg az éttermeknek hónapok óta zárva kell lenni. Őket én is sajnálom. Ott is megoldható lett volna, hogy legyen kihagyva x asztal. De hát ott biztos jobban terjed a vírus, mint egy bevásárlóközpontban, ahol mindenki egymás sggében van. Furák ezek a korlàtozások.
#3: Reggel láttam neten. Mi bajod van? Még az egyik barátnőmmel beszéltük is, hogy ott semmilyen élelmiszer sincs. Ő linkelte nekem. Elvileg a Diego is nyitva lehet. Az is létszükséglet!! De kb a ruhaboltokon kívül minden nyitva van. Biztos jobb lesz a helyzet. :)
NINCS nyitva pepco!
"az üzleteket március 22-ig be kell zárni, ez alól kivételt jelentenek az élelmiszerboltok, a drogériák, a patikák, a benzinkutak, valamint a miniszterelnök közlése szerint a kertészeti árudák és a barkácsboltok is"
9: a funkcionális analfabétizmus iszonyatos mértékben terjed. :(((((((
Tök érthetően, faék egyszerűséggel le van írva, ezer cikkben megjelent - és mégsem értik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!