Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Dylan o'briannek miért nincs...

Dylan o'briannek miért nincs intsa és Facebook fiókja?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Ti nem tudjátok véletlenül hogy Dylan O'Brien hogy van fent bármilyen közösségi oldalon? Én nem találtam meg sehol pedig nagyon fontos lenne..

Vagy esetleg azt nem tudjátok hogy pontosan miért nincs sehol?

2021. márc. 8. 10:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Twittere van: [link]
2021. márc. 8. 11:22
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Valószínű, hogy szégyenlős.
2021. márc. 8. 11:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem azért, mert nem érdekli a magamutogatás, ha tudsz angolul láthatod hogy a twitterén leginkább politikával, közérdekű eseményekkel kapcsolatos gondolatokat oszt meg, nem a saját munkásságát promotálja.
2021. márc. 8. 11:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos olyan jól nem tudok angolul. Esetleg a Twitteren kívül mást ti sem találtatok?
2021. márc. 8. 12:06
 5/5 anonim ***** válasza:
94%
Gondolom azért, amiért sok "hírességnek" nincs. Rendes életet akarnak élni és nem érdekli őket a sok tenyérbemászó. Instagramon nem tudod letiltani hogy fogadj privát üzeneteket, illetve a facebookkal karöltve mindkettő egy kalap sz@r.
2021. márc. 8. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!