Mi a véleményetek TheVR-ról?
Attól függ melyik oldalukat közelítjük meg. Van ugye a twitch része, ahol reggelente streamelik a Happy Hourt és az 1 órás talkshow. Na ott attól függ milyen téma van, de igazából Pisti elviszi hátán a műsort legyen szó bármilyen témáról is. Jani viszont egy nagy 0 abban a műsorban. Pali szókincse egyenlő a: "ja, igen, hát igen, jaja, nem, de" ezekkel a szavakkal, ráadásul alig tud bármihez hozzászólni, állandóan csak bólogat Pistinek. Jani nem való ilyen beszélgetés műsorba, mert nem tudja a véleményét rendesen kifejteni, szűk látókörű, egyes témákhoz nagyon irreálisan áll hozzá. Nagyon látszik ő jó tanuló, engedelmes gyerek volt mindig is. Meg lehet nézni, amikor Balázs van a Happy Hourben, sokkal jobb a beszélgetés, mert Balázs okosabban és értelmesebben tud hozzátenni a beszélgetéshez, mint Jani. Sőt sokszor van, hogy Pisti hülyének tűnik Balázs mellett, vagyis jobban érvel, jobban ecseteli a dolgok állását vagy rákérdez kérdésekkel.
A délutáni játékok streamelése twitchen az általában jó szokott lenni, azért mert, ha van egy új játék, azt mindig streamelik így mindig meg lehet nézni az új játékokat, mivel egy 1-2 játékot streamelnek folyamatosan, mint mások. Ha viszont a játékok játszhatóságát nézzük Pistivel, az katasztrofális, mert állandóan siet, nem néz szét, mindig csak a chatre figyel és lemarad a történetről és utána kérdezi a chatet, hogy akkor most mit kell csinálni. Meg sokszor, amikor új játékot streamelnek még megjelenés előtt, kérdezi a nézőket, hogy akkor most mit kell csinálni, amikor még senki nem játszott kb a gammel. Szóval gamelés szempontjából béna Pisti, de mint maga a műsor jó azzal, hogy láthatjuk az új játékokat és mindenki eldöntheti érdemes e megvenni vagy sem.
A techvideók amik a ytb-ra mennek, azok viszont borzalmasak. Folyton csak laptop videók mennek, meg telefonok, monitorok, illetve több százezer - milliós termékeket mutatnak be. Mindenki érti hightech csatorna és olyan termékeket akarnak bemutatni, de sokszor örülne a néző, ha alsó és középkategóriás termékeket is bemutatnának, de azokkal nem foglalkoznak. Számomra nézhetetlen a tech csatijuk, mert nem érdekel a legújabb Asus laptop meg Predator monitor...stb.
Összefoglalva, ha a magyar streameket nézzük, akkor valóban a VR a legjobb, mert sok oldalú tartalmakat mutatnak be, nem ismétlődnek a dolgok, vicces, szarkasztikus stílusban adják elő a dolgokat.
Szekunder szégyenérzet. Leginkább Pisti megnyilvánulásai. Még a legeslegelején néztem őket, 14 évesen, de inkább csak a játékok miatt. Aztán szerencsére felfedeztem normális, valóban szórakoztató streamereket is. Mint pl. Zsozeatya.
Ma már nem követem őket, főleg a fent említett dolgok miatt. Néha belefutok egy-egy videójukba, mint "ajánlott", de ha jól láttam, hallottam manapság már inkább a pénzhajhászság a fő profiljuk, amely a (kezdeti) arculatukhoz és "foglalkozásukhoz" nem éppen passzol. Mármint itt a mindenféle ruházati cikkek promotálására és hasonlókra gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!