mi az az enyhe megfázás,folyik az orra meg köhög? Mert ha ezekre a tünetekre gondolsz akkor nem
De amúgy tök mindegy mennyire beteg mi nem szoktunk elkülönülni
2021. márc. 7. 05:03
2/15 anonim válasza:
Ez a legkissebb problémám ha elkapok valamit a páromtól. Amúgy nehéz lenne egy egy szobás lakásban
2021. márc. 7. 05:57
3/15 anonim válasza:
A párom amióta együtt vagyunk, sosem volt még igazán beteg. (1-2 hapcit leszámítva, még hőemelkedése sem volt)
Ellenben velem. :D Minden nyavaját hazahordtam a kórházból, de egy ideje mintha az én immunrendszerem is megerősödött volna.. Szóval ő nem különítette el magát tőlem :D
2021. márc. 7. 05:59
4/15 anonim válasza:
Nem. Minek?
2021. márc. 7. 06:22
5/15 anonim válasza:
És hogy segítsek neki ápolni, ha elkülönítem magam? Én szeretem a páromat, eszembe nem jutna ilyen.
2021. márc. 7. 06:23
6/15 anonim válasza:
Ezt az ápolás dolgot sose értettem rákos betegeken kívül, hogy mit takar. Egy megfázást vagy lázas betegségre ki kell pihenni,semmi szükség rám ott. Én is és a párom is magunktól költözünk át ilyenkor a másik szobába. Attól még, hogy nekem szar, neki nem kell hogy az legyen.
2021. márc. 7. 06:35
7/15 anonim válasza:
Nem. Múltkor covidos volt, ugyanúgy csináltam mindent, annyi, hogy sokat feküdt, főztem rá ( van mikor ő főz), teát csináltam neki, gyógyszereket kerestem, és volt, hogy hozzá is bújtam. Jah és nem kaptam el tőle semmit. Voltam teszten.
2021. márc. 7. 07:14
8/15 anonim válasza:
Jóban-rosszban.
2021. márc. 7. 07:53
9/15 anonim válasza:
#6 "Egy megfázást vagy lázas betegségre ki kell pihenni,semmi szükség rám ott."
Hát látszik, hogy neked sem volt még 40 fokos lázad olyan végtagfájdalmakkal, hogy a vécéig alig bírod kivonszolni magad hányni. Amikor lábra alig tudsz állni, akkor igen jól jön, ha van valaki, aki tud főzni rád, és el tud menni helyetted a gyógyszertárba.
2021. márc. 7. 08:17
10/15 anonim válasza:
Szerintem aki így gondolkodik, az nem is szereti a párját.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!