Mi ez a gusztustalan roszindulatusag az utóbbi időben?
Figyelt kérdés
Magamról is néha egyre cifrabb hallok vissza! Én személy szerint nem bánok senkit, maximum megvedem magam!! De ez a rengeteg rosszindulatú ember az utóbbi időben botrányos. Miért viselkednek így egy olyan személlyel akinek egy roszava sem volt felé? Mi ez a lenezo stílus? N2021. márc. 6. 13:11
1/10 anonim válasza:
A jelenlegi helyzettől úgy kivannak készülve az emberek testileg- lelkileg, mint vakond a betonban. Másokon próbálják levezetni a feszültséget, frusztrációt. Szerintem simán csak nem kell ezeket mellre szívni.
2/10 anonim válasza:
Bakker azt sem tudjuk ki mit mondott rólad, és hogy miért, milyen ügyben. Nem bántani szeretnélek, csak az ilyen kérdéseket nem értem.
Nem írnád le picit részletesebben?
4/10 anonim válasza:
Általánosságba véve én is több negatív dolgot tapasztalok, mindenkinek az agyára ment a vírus.
5/10 A kérdező kommentje:
5 ez igen! Gusztustalan egy féreg vagy remélem ki élted magad!! :) pláne név és pofa nélkül máshol meg k... s a neved?! :) mellesleg nem lehetsz túl intelligens példány!
2021. márc. 6. 15:08
6/10 A kérdező kommentje:
5#menjel szépen és kwzeltesd magad mert ez a megnyilvanulasod egyáltalán nem normális! Nagy gondok lehetnek nálad
2021. márc. 6. 15:11
7/10 A kérdező kommentje:
2.nem volt kötelező ide kommentelned ha valamit nem értesz. Nyugodtan lapot háttal volna ezt ide írni amit írtál teljesen felesleges volt én meg konkrétumot írtam ki. Ennyi
2021. márc. 6. 16:01
8/10 A kérdező kommentje:
Lapozhattal'
2021. márc. 6. 16:01
9/10 anonim válasza:
"Miért viselkednek így egy olyan személlyel akinek egy roszava sem volt felé?":
A, Nem bírják azt, aki túl jó, így vegzálják, hogy legyen ő is rosszabb;
B, Az emberek nagyrésze tök frusztrált minden-, de legjobban a helyzet miatt, így máson vezetik le a feszkót;
C, Népünk társadalmi tagjainak nagyon nagy része tök nagy arccal éli az életét, de lényegében ő sem tudja, hogy mire fel; D, Sokan a társadalmat, az életet úgy éli, úgy érzékeli, mintha egy küzdősport-versenyen lenne: "Le kell alázni a másikat".
10/10 anonim válasza:
A kerdezo egy idiota.
Sot inkabb ketto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!