Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a kínai...

Mi a véleményetek a kínai vakcináról? Lesz mellékhatása 1 év múlva?

Figyelt kérdés

2021. márc. 4. 21:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Ott van megfelelő érvet kaptál! Értő olvasás haver nem tehetek róla, ha nem megy! Influenza elleni védőoltást hoztam még példának.
2021. márc. 4. 22:58
 12/18 anonim ***** válasza:
71%
Az a baj haver, hogy ezt már mindet olvastam Facebookon a sok hozzáértőtől, akik max 8 általánossal, TALÁN érettségivel osszák az észt Facebookon, gondolom te is onnan terjeszted az igét. De már megszoktuk, Magyarország 9 millió orvos, virológus, biológus, szakértő hazája. Mindenki jobban tud mindent annál is, aki több 10 éve a témában utazik és tanult a szakmájáért. Aztán megszületik a rák és a korona közti párhuzam vonás és egyéb finomságok. És itt nem arról van szó, hogy mennyire hatékony a vakcina, ki adatná be, nyilván egyértelmű ez is csak egy biznisz.. hanem arról, hogy a sok okoetóni gyártja a hülye összeesküvés elméleteit, meg biológiából felmentettek okádják ki az olyan érveket, amiken sirva nevet, akinek van valami kis fogalma arról, hogy semmi értelme annak amit ir. A hülyék meg osztogatják tovább mint a kisangyal
2021. márc. 4. 23:15
 13/18 anonim ***** válasza:
39%
Ez legyen annak a problémája, aki beadatja magának!
2021. márc. 5. 00:03
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
Aki meghal,nem tud reklamalni vagy ha megoli magat onkent.
2021. márc. 5. 00:12
 15/18 anonim ***** válasza:

Én egy kicsit más szögből világítanám meg.

Én azt gondolom nincsen a kínai vakcinában semmi olyan anyag belekeverve amely évek múltán súlyos károsodást okozna, ellenben azt gondolom, hogy ez a vakcina fejlesztés ráment a nagyhatalmak közötti kompetícióra. Versengenek, hogy ki tud minél hamarabb elfogadható vakcinát gyártani és ki képes minél gyorsabban és minél nagyobb tételben leszállítani. Az egész a pénzről szól.

Emiatt azt gondolom, hogy nem lett gondosan elkészítve amely abban fog megnyilvánulni, hogy a vírus elleni hatékonysága kevesebb lesz jóval azoknál a vakcináknál amelyek később kerülnek majd kifejlesztésre.

Ez olyan, mint amikor egy étterembe telt ház van és emiatt a kajád kevésbé lesz olyan kifogásolatlan minőségű mint amikor rajtad kívül csak ketten esznek ugyanott. Sok a rendelés és sietni kell mert nincs pénz, ehhez pedig le kell mondani a minőségről.

2021. márc. 5. 00:39
 16/18 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem a kínainak, meg a ruszkinak nem lesz. Ezek ilyen hagyományosabb oltások, mint a régebbi influenza. A pfizer, meg az másik az már neccesebb, azt szerintem még a tudósok sem tudják. Ha jóltudom csak 2019 szeptember körül silabizálta ki a Karikó nevű tudós hölgy, asszem. Ebbe a cégbe fektett be amúgy bill gates 55m dollárt, pont abban az időben, 2019-ben. Mekkora szerencse, hogy így lett pénz a kutatásokra és milyen hálásak lehetünk billnek, hogy a sok pénzét az emberek javára fordítja és nem pl elk_urvázza.

Mert ugy jött ez a rohadt covid és ők pont kikutatták ezt az új vakcinát.

Bár az, hogy bilgécc pénzén, nem sokkal a járvány kitörése előtt, az csak véletlen egybeesés és alaptalan összeesküvés elméletek gyártására ad lehetőséget, sajnos.

2021. márc. 5. 06:32
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy év múlva kiderül. Addig minden csak lutri.
2021. márc. 5. 08:48
 18/18 anonim ***** válasza:

Ugye tudod, hogy ez butaság? LEGALÁBB 2013 óta kísérleteznek mRNS vakcinákkal, amiről tudok a veszettség, influenza, HIV és zika-vírus ellen. Csak ezek egyike se hozott olyan világszintű, mindent a feje tetejére állító pandémiát mint a mostani covid, így azokkal sajnos nem haladtak ennyire gyorsan.

Forrás a 2013-ban kezdődő veszettség elleni mRNS vakcinához: [link]

2021. márc. 5. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!