Mi a véleményetek a kínai vakcináról? Lesz mellékhatása 1 év múlva?
Én egy kicsit más szögből világítanám meg.
Én azt gondolom nincsen a kínai vakcinában semmi olyan anyag belekeverve amely évek múltán súlyos károsodást okozna, ellenben azt gondolom, hogy ez a vakcina fejlesztés ráment a nagyhatalmak közötti kompetícióra. Versengenek, hogy ki tud minél hamarabb elfogadható vakcinát gyártani és ki képes minél gyorsabban és minél nagyobb tételben leszállítani. Az egész a pénzről szól.
Emiatt azt gondolom, hogy nem lett gondosan elkészítve amely abban fog megnyilvánulni, hogy a vírus elleni hatékonysága kevesebb lesz jóval azoknál a vakcináknál amelyek később kerülnek majd kifejlesztésre.
Ez olyan, mint amikor egy étterembe telt ház van és emiatt a kajád kevésbé lesz olyan kifogásolatlan minőségű mint amikor rajtad kívül csak ketten esznek ugyanott. Sok a rendelés és sietni kell mert nincs pénz, ehhez pedig le kell mondani a minőségről.
Szerintem a kínainak, meg a ruszkinak nem lesz. Ezek ilyen hagyományosabb oltások, mint a régebbi influenza. A pfizer, meg az másik az már neccesebb, azt szerintem még a tudósok sem tudják. Ha jóltudom csak 2019 szeptember körül silabizálta ki a Karikó nevű tudós hölgy, asszem. Ebbe a cégbe fektett be amúgy bill gates 55m dollárt, pont abban az időben, 2019-ben. Mekkora szerencse, hogy így lett pénz a kutatásokra és milyen hálásak lehetünk billnek, hogy a sok pénzét az emberek javára fordítja és nem pl elk_urvázza.
Mert ugy jött ez a rohadt covid és ők pont kikutatták ezt az új vakcinát.
Bár az, hogy bilgécc pénzén, nem sokkal a járvány kitörése előtt, az csak véletlen egybeesés és alaptalan összeesküvés elméletek gyártására ad lehetőséget, sajnos.
Ugye tudod, hogy ez butaság? LEGALÁBB 2013 óta kísérleteznek mRNS vakcinákkal, amiről tudok a veszettség, influenza, HIV és zika-vírus ellen. Csak ezek egyike se hozott olyan világszintű, mindent a feje tetejére állító pandémiát mint a mostani covid, így azokkal sajnos nem haladtak ennyire gyorsan.
Forrás a 2013-ban kezdődő veszettség elleni mRNS vakcinához: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!