Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit mondjak anyámnak, ha...

Mit mondjak anyámnak, ha rákérdez, hogy kit jelöltem én be facebookon?

Figyelt kérdés
Facebookon látod, hogy ki, kinek lett az ismerőse. És megismertem itt gyakorin egy rendes lányt, akivel már régóta beszéltünk itt, és most bejelöltük egymást facebookon. Viszont anyám ellene van a netes ismerkedésnek, félt a pedofiloktól meg a rossz emberektől, szóval megölne, ha rájönne, hogy én interenten ismerkedek. Mit kamuzzak neki, ha esetleg rákérdez, hogy ki az aki az ismerődöm lett facebookon? Nem szívesen kamuzok, de ha elmondanám neki az igazat akkor eltiltana a nettől, hogy ne tudjak többet senkivel ismerkedni.

2021. márc. 3. 16:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

Ha 16 vagy, akkor a pedofilokról már egy ideje lemaradtál. Azokat a nemi érés előtti gyerekek érdeklik.

16 évesen egy 100 évessel is szexelhetsz, ha akarsz, ha meg nem, akkor az akkor is szexuális erőszak lenne, ha 30 éves lennél.

A kérdésre válaszolva meg: ne mondj semmit. Privát szféra is létezik a világon.

2021. márc. 3. 18:12
 12/13 A kérdező kommentje:
11, hát de anyám mindenre magyarázatot vár. Hogy nézne ki, ha megkérdezi, hogy ki az? Én meg erre ráförmedek, hogy semmi közöd hozzá?! Valamit mondanom kell, olyat amivel nem bántom meg, mert nem érdemli, meg, hogy a képébe vágjam, hogy magánügy vagy bármi ilyet. Meg akkor pláne nem hagyna békén, mert furcsa lenne neki, hogy azt válaszolom neki, hogy semmi köze hozzá.
2021. márc. 3. 18:33
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Pedig lassan itt az ideje önállósodni. Vagy majd párkeresésnél is először viszel neki fotót, hogy mondjon véleményt?
2021. márc. 3. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!